Connect with us

technokrata

Közigazgatási tartalmak az NDA-ban

Dotkom

Közigazgatási tartalmak az NDA-ban

Könyv jellegű információk online szolgáltatása.

2006. augusztus 22-étől az NDA-keresőben is elérhetővé vált a Daten-Kontrol Kft. által fejlesztett DoLi – Önkormányzati Dokumentumtár portál több mint 550 dokumentuma.

A pécsi székhelyű Daten-Kontor Számítástechnikai Fejlesztő és Szolgáltató Kft a GVOP-2005-4.2.1. (Üzleti tartalomfejlesztés támogatása kis- és középvállalkozások számára) című pályázaton nyert támogatás segítségével valósította meg a DoLi (Document Library) nevű online iratminta- és dokumentumtárat a közigazgatási munka támogatása érdekében, mely több mint 550 önkormányzati iratmintát és jogelemzést tartalmaz.

A szolgáltatás célja egyrészt olyan könyv jellegű információk online szolgáltatása, melyek az önkormányzati és államigazgatási munka egy-egy aspektusának jogi hátterét, környezetét ismertetik, elemzik, segítve ezzel a döntéshozók, döntés előkészítők és a törvényesség betartásáért felelősök (jogászok, jegyzők) munkáját.

A dokumentumtár célja másrészt olyan iratminták előállítása és on-line szolgáltatása, amelyek az önkormányzatok és államigazgatási szervek által használt különféle dokumentumok (szerződések, határozatok, rendeletek, szabályozások, stb.) elkészítését könnyítik meg, teszik gyorsabbá, hatékonyabbá, pontosabbá és jogszerűbbé.Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Face-en

Tesztek