Connect with us

Hirdetés

technokrata

Még olcsóbb percdíjakat kínál az EUfonika

Dotkom

Még olcsóbb percdíjakat kínál az EUfonika

Az EUfonika – a Romániában kedvező árú vezetékestelefon-szolgáltatást kínáló távközlési márka – percdíjai jelentősen lecsökkentek négy nemzetközi hívásirányba.

Az EUfonika felhasználói augusztustól percenként mindössze 6,5 eurocentért kezdeményezhetnek hívást Magyarország, Németország, Olaszország és Spanyolország irányába.

“Forgalmi adataink elemzésekor bebizonyosodott, hogy ügyfeleink körében az összes nemzetközi hívásirány közül Magyarország, Németország, Olaszország és Spanyolország a legnépszerűbb. Az EUfonika örömmel teszi lehetővé több ezer vezetékestelefon-használó számára, hogy e négy országot még olcsóbban hívhassák, mint eddig bármikor” – mondta Csenteri Levente, a Combridge ügyvezető igazgatója.

A telefonálók mobilirányban is jelentős megtakarításokat érhetnek el a telefonszolgáltatók körültekintő kiválasztásával. Az EUfonika mobilirányú (Orange és Vodafone) hívásainak percdíjai most 16%-kal kerülnek kevesebbe, mint két héttel ezelőtt.

A nemzetközi hívásirányokon kívül az EUfonika 9%-kal, 4,3-ról 3,9 eurocentre csökkentette csúcsidőben fizetendő percdíjait belföldi távolsági hívásirányokba is. Ennek köszönhetően az EUfonika belföldi távolsági hívásai a piacon elérhető legkedvezőbbek közé tartoznak. Az EUfonika két órával lerövidítette a csúcsidő periódusát is, így augusztus 1-je óta a szolgáltatást igénybe vevők számára a csúcsidő hétfőtől péntekig, reggel nyolctól délután hat óráig tart.

Az EUfonika elkötelezett a versenytársakénál olcsóbb, magas minőségű vezetékestelefon szolgáltatások biztosítása iránt. Az EUfonika a versenytársakat maga mögé utasító alacsony tarifáit, a kiváló ügyfélszolgálatot és az egyszerű használatot a Combridge kis létszámú, költséghatékony szervezete teszi lehetővé, amely nagymértékben támaszkodik az anyavállalatainál meglévő nemzetközi szakértelemre és szinergiákra. Az EUfonika rövidesen további megtakarításokhoz segítheti hozzá ügyfeleit, hiszen 2007. január 1-jétől a változó szabályozás következtében tovább csökkennek a nagykereskedelmi árak, ami még elérhetőbbé teszi a lakosság számára a vezetékestelefon használatot.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés