Connect with us

technokrata

Többrétegű kémprogram-védelem a Trend Micro-tól

Dotkom

Többrétegű kémprogram-védelem a Trend Micro-tól

A Trend Micro bejelentette az InterScan Web Security Appliance elérhetőségét. Az új, átjáró alapú hardvermegoldás átfogó védelmet nyújt a vállalatoknak a rosszindulatú kódok és a tartalombiztonsági fenyegetések ellen.

Az InterScan Web Security Appliance a vállalat átjáró alapú biztonsági megoldásainak legújabb tagja, amely a védelem első vonalaként biztosítja a kémprogramok, a szürke programok, a vírusok, és az adathalászat elleni védelmet. Az InterScan Web Security Appliance egyedülálló képessége, hogy automatikusan, ügynökprogramok nélkül, a Trend Micro kárelhárítási szolgáltatásaival együttműködve tisztítja meg a számítógépeket.

Felismeri és blokkolja a rosszindulatú kódokat, URL szűrést végez és adathalászat elleni védelmet nyújt, ezáltal megakadályozza a kémprogramok és más hasonló fenyegetések bekerülését a hálózatba. Együttműködik a Trend Micro többi, integrált kémprogram-védelmi megoldásaival, mint például a Trend Micro Anti-Spyware Enterprise Edition és az OfficeScan, így rugalmas, többszintű védelmet biztosít az üzleti hálózat minden végpontján – az internetátjáróktól a webszervereken át a számítógépekig.

Napjaink egyik legnagyobb informatikai kihívását a kémprogramok és más tartalombiztonsági fenyegetések elleni küzdelem jelenti – az InterScan Web Security Appliance pedig kifejezetten ezekre a problámákra nyújt megoldást. A Trend Micro 2005 júliusában végzett globális felmérése is ezt támasztja alá: a megkérdezett vállalati végfelhasználók 39 százaléka gondolja úgy, hogy az informatikai részleg erősebb védelmet biztosíthatna a kémprogramok és az adathalászat elleni védekezés területén. Az IDC ugyanebben az évben készített felmérésében szintén arra mutat rá, hogy a kémprogramok jelentik a második legnagyobb fenyegetést a vállalatok számára.

Az InterScan termékcsalád
Az InterScan termékcsalád további tagjai (többek között): InterScan Web Security Suite, InterScan Messaging Security Suite, InterScan VirusWall for SMB (Kis- és Középvállalkozások számára készített megoldás) és InterScan WebProtect.Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle