Connect with us

Hirdetés

technokrata

Eszközök és megoldások a Galileo vevőkészülékekhez

Dotkom

Eszközök és megoldások a Galileo vevőkészülékekhez

Tools and facilities for Galileo receivers workshop Hollandiában.

A Galileo Joint Undertaking és az Európai Űrügynökség (ESA) az EU 6. kutatás-fejlesztési keretprogramja támogatásával 2006. március 23-án „Eszközök és megoldások a Galileo vevőkészülékek számára” címmel workshopot szervez a hollandiai Noordwijkban, az ESA Európai Űrkutatási és Technológiai Központjában.

A workshop olyan nyílt fórumot kíván teremteni, ahol a Galileo vevőkészülékek fejlesztését, a fejlesztések számára eszközöket és megoldásokat fejlesztő/nyújtó, illetve azok tesztelését és ellenőrzését végző vállalatok és kutatóintézetek gyűlnek össze.

A fórum lehetőséget biztosít a készülékfejlesztők, az eszközök és megoldások előírásaira vonatkozó követelmények elemzésére a fejlesztések harmonikusabbá tétele, valamint a különböző fejlesztési kockázatok befolyásolása érdekében. A workshop naprakész áttekintést nyújt a Galileo vevőkészülék-fejlesztésekről, illetve azok teszteléséről és ellenőrzéséről. A részvevőknek lehetőségük nyílik továbbá fejlesztéseikhez partnerkeresésre, a jövő szükségleteinek meghatározására is.

A találkozó során az ipar képviselői megoszthatják információikat a még fejlesztés alatt álló, kereskedelmi forgalomban egyelőre nem elérhető technológiára vonatkozó szükségleteikről és termékeikről.

Részvételhez a regisztrációs lap kitöltése szükséges, melyet a szervezők „Workshop Tools/Receivers” tárgyú e-mailben március 3-ig az info@galileoju.com címre várnak.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés