Connect with us

Hirdetés

technokrata

Ideális választás ERP, CRM és adattárház-megoldásokhoz

Dotkom

Ideális választás ERP, CRM és adattárház-megoldásokhoz

A Fujitsu Siemens Computers támogatja a Microsoft SQL Server 2005-öt: nagyobb teljesítmény, méretrugalmasság, rendelkezésre állás és az egyszerűbb felügyelet.

A Fujitsu Siemens Computers bejelentette, hogy PRIMERGY és PRIMEQUEST szervercsaládjai teljes körűen támogatják a Microsoft adatbázis-kezelőjének legújabb változatát, az SQL Server 2005-öt. Azok az ügyfelek, akik Microsoft SQL szervert futtatnak PRIMERGY vagy PRIMEQUEST rendszerükön, a hardver- és a szoftveralkalmazásnál egyaránt azonnal élvezhetik a nagyobb teljesítmény, méretrugalmasság, rendelkezésre állás és az egyszerűbb felügyelet előnyeit.

Az ügyfelek számára az egyik legfontosabb újdonság, hogy a Fujitsu Siemens Computers PRIMEQUEST rendszerének használata esetén a Microsoft SQL Server 2005 adatbázis-tükröző funkciója két másodpercen belül végrehajtja az adatbázis átállítását (failover). A végfelhasználó észre sem veszi, hogy probléma volt az adatbázissal. Ennek köszönhetően a Microsoft SQL Server 2005 és a PRIMEQUEST kombinációja ideális választás a Windows környezetben futó, nagy adatterhelésű alkalmazások (például ERP, CRM és adattárház-megoldások) támogatására.

Az adatbázisrendszer meghibásodásakor a rendszer szinte azonnal helyreáll, az adatbázis-tükrözési funkciónak köszönhetően, amely 2 másodpercen belül garantálja az ismételt rendelkezésre állást. Említést érdemel, hogy a végfelhasználó eközben észre sem veszi a rendszerproblémát, hiszen egy pillanatra sem szakad meg a működés folytonossága. A rendszer másik figyelemreméltó jellemzője a dinamikus újraparticionálás, amely a rendszererőforrások (CPU-k, memória, IO-kártyák) hozzáadásával és eltávolításával támogatja a szerverkapacitások kiegyenlített terhelésű, rendelkezésre állási szükségleteknek megfelelő, hatékony kihasználását.

Az 1 TB központi memória címzésére képes új PRIMEQUEST nagy teljesítményű platformot kínál a mySAP, a Microsoft SQL Server 2005 és a Windows Server 2003 futtatására.

„A Fujitsu Siemens Computersnél kiemelt prioritásként kezeljük az élvonalbeli kritikus kategóriájú megoldások fejlesztését, hiszen csak így tudunk megfelelni kiterjedt nagyvállalati ügyfélkörünk elvárásainak. A 64 bites számítástechnika kielégíti az automatizáció, a virtualizáció és az integráció terén jelentkező mind komolyabbi igényeket, ezért központi szerepet játszik Dynamic Datacenter koncepciónk gyakorlati megvalósításában” – nyilatkozta Dieter Herzog, a Fujitsu Siemens Computers nagyvállalati termékekért felelős alelnöke. „A PRIMERGY és a PRIMEQUEST szervercsalád elérhetővé teszi ügyfeleink számára a 64 bites számítástechnika előnyeit. Nagyobb kapacitása és megbízhatósága révén anélkül növeli az adatbiztonságot, hogy ennek az üzletmenet folytonossága látná kárát. A Microsofttal a Microsoft Enterprise Qualification Program keretében is együttműködünk, hogy szervereink kritikus alkalmazásplatformként az elérhető legmagasabb normákat teljesítsék a 64 bites számítástechnika terén.”

A PRIMEQUEST szerverek ideálisan használhatók a magas rendelkezésre állási szintet, stabil teljesítményt, nagyfokú rugalmasságot és optimális erőforrás-kihasználást igénylő, kritikus alkalmazások futtatására. Jellemző alkalmazási területeik közé tartoznak a nagyszabású adatbázis-rendszerek és az OLTP-környezetek. A nyolc magas rendelkezésre állási szintű, független és hardverszinten elkülönített partíció létrehozását támogató PRIMEQUEST szerverarchitektúra garantálja a platform nagyfokú hibatűrését. E partíciók mindegyike teljesen önálló „szerverként” képes működni a rendszeren belül. A Fujitsu Siemens Computers az Intel® Itanium® 2 processzort is integrálta PRIMEQUEST szervercsaládjába. A rendszerek adatközpont-színvonalú hibatűrést és kivételes méretrugalmasságot nyújtanak a szabványos környezetekben, ezért ésszerű választást jelentenek minden olyan szervezet számára, amely az üzletmenet folytonosságának megőrzése mellett szeretné kiaknázni a szabványos megoldások rugalmasságát és pénzügyi előnyeit.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés