Connect with us

Symantec: informatikavédelmi megfelelés, ügynökprogram nélkül

Dotkom

Symantec: informatikavédelmi megfelelés, ügynökprogram nélkül

A Symantec megállapodott a BindView Development Corporation felvásárlásáról.

Az ügynökprogramra épülő és az azt nem használó szabálymegfelelési megoldások kiegészítik egymást az informatikai környezetben. Mindegyikük más-más igényt elégít ki. A Symantec ügynökprogramra épülő technikája a szabályoknak való megfelelést és a sérülékenységeket teljes körűen kezelhetővé teszi. Jól illeszkedik a bonyolult és vegyes összetételű informatikai környezetben létező vállalatok igényeihez. A BindView ügynökprogramot nem használó, az informatikai személyzetet kevésbé igénybe vevő rendszere ideális az olyan szervezetek számára, amelyeknél nagy számú, nem központi elhelyezkedésű rendszert kell kezelni. Ilyenek a vállalatszerte található irodai Windows-gépek.

„A BindView olyan informatikavédelmi megfelelőséget biztosító megoldásokkal látja el a szervezeteket, amelyekkel betartathatják a szabályzatokat, bebizonyíthatják a megfelelőségüket, valamint teljes informatikai környezetüket megvédhetik a fenyegető veszélyektől és sérülékenységektől” – mondta Eric J. Pulaski, a BindView Corporation elnök-vezérigazgatója. „Felvillanyozó érzés, hogy ügynökmentes technikánkat összekapcsolhatjuk a Symantec ezt kiegészítő, az iparág élvonalába tartozó termékeivel, és ezáltal olyan hatékony megoldáskészletet hozhatunk létre, amellyel ügyfeleink mindenre kiterjedő módon elégíthetik ki informatikai környezetük fontos követelményeit.”

A Symantec és a BindView lehetőségei
Mind a magán-, mind az állami szektor vállalatainak egyre több rendelkezésnek kell megfelelniük, például a Sarbanes-Oxley-törvénynek, a Szövetségi Információvédelem-kezelési törvénynek vagy a Basel II. irányelveknek. Bonyolult és sokba kerül, hogy megfeleljenek ezeknek az előírásoknak, amelyek újabb terheket rónak a nemzetközi informatikai infrastruktúrájuk megvédésén munkálkodó cégekre.

A BindView informatikavédelmi megfelelést biztosító szoftvere három fő funkció – a szabályzatok és a megfelelés, a sérülékenységek és a konfigurációk, valamint a címtárak és a hozzáférés – kezelésének automatizálásával segíti elő az előírásoknak való megfelelés igazolásának egyszerűsítését és költségeinek csökkentését. Ez a technika abban segíti a szervezeteket, hogy megalkothassák és kézben tarthassák védelmi szabályzatukat, valamint bebizonyíthassák, hogy megfelelnek az új vagy most formálódó előírásoknak. A sérülékenységek felmérésében, az informatikai konfiguráció biztonságossá tételében, valamint a többplatformú környezetben veszélyeknek kitett szerverek, munkaállomások, alkalmazások és hálózatok helyrehozásában is segítséget nyújt ez a technika.Szólj hozzá!

További Dotkom

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

casio Gravitiymaster

Kütyük

A 72 grammos Gravitymaster

2019. augusztus 19. hétfő
Honor20Pro
LG IFA díjnyertes termékek 2019

Kütyük

2019-2020 legjobb prémium OLED TV-je

2019. augusztus 18. vasárnap
mr-george-zhao-president-of-honor-at-the-honor-vision-china-launch_web

Smart-TV

A Honor teljesen újraértelmezi a Smart-TV fogalmát

2019. augusztus 17. szombat
evolveo_sportwatch_ms1_1

SmartWatch

Az Evolveo piacra dobott egy okosórát SIM támogatással

2019. augusztus 16. péntek

Dotkom