Connect with us

Hirdetés

technokrata

A biztonság bonyolultságának és költségének csökkentése bármilyen méretű vállalkozás számára

Dotkom

A biztonság bonyolultságának és költségének csökkentése bármilyen méretű vállalkozás számára

A Check Point NGX platform egységes biztonsági architektúrát biztosít.

A Check Point Software Technologies Ltd. bemutatta NGX platformját, amely egységes biztonsági környezetet szolgáltat a határvédelmi, belső és web-biztonsági megoldások számára, és így lehetővé teszi a biztonsági megoldások bonyolultságának és költségének csökkentését bármilyen méretű vállalkozás számára, továbbá biztosítja a biztonsági rendszerek egyszerű bővíthetőségét annak érdekében, hogy jobban ellenálljanak az új és változó fenyegetéseknek.

„A különálló termékek, mint például tűzfalak mindenképpen segítséget nyújtanak a szervezet védelmében, azonban egyre kritikusabb jelentőségűvé válik, hogy a szervezet fogadja és feldolgozza a több biztonsági terméktől származó biztonsági információkat. Az átlagos vállalat számára teher a túl sok berendezés felügyelete, a vállalati biztonsági házirendek érvényesítése és monitorozása, valamint a fenyegetések megértése és azonnali megválaszolása.” – mondta Chris Christiansen, az IDC Security Products and Infrastructure elnökhelyettese.

„Az intelligens megközelítés a menedzsment teljes integrálása lenne a központi architektúrába – az NGX platformmal a Check Point jó úton jár afelé, hogy ezt a lehetőséget megteremtse a vállalatok számára.”

A Check Point NGX platform egységes biztonsági architektúrát biztosít, mely a következő előnyöket nyújtja a felhasználó számára:

  • Rálátás a teljes információ-biztonsági környezetre a hálózati és biztonsági események központi monitorozásával
  • Az adminisztrációs költségek csökkentése az összes védelmi pont központi felügyeltével és monitorozásával
  • Konzisztens biztonsági házirendek a teljes hálózatban, szabályozott megfelelés a vállalati biztonsági házirendek egyszerűbb végrehajtása és auditálása érdekében

Maryland állam hatékonyan menedzseli az Internet-biztonságot
Maryland állam Közbiztonsági és Bűnügyi Minisztériumának (DPSCS) IT- és kommunikációs részlegének elosztott hálózatában távoli helyek biztonságának megteremtésére alapvető, beleértve az állam területén szétszórt városi, megyei és állami rendőrőrsöket.

Az NGX felhasználójaként Victor B. Fooks, a Marylandi DPSCS vezető hálózatfelelőse így nyilatkozott: „Állami szervezet lévén az egyik legfontosabb feladatunk a törvényi előírásoknak való megfelelés, és az NGX platform továbbfejlesztett jelentési képességei teljesítik a biztonsági auditok pontos hálózati tevékenységek jelentéseinek előállítására vonatkozó törvényi kötelezettségeinket. Mindezeken felül, VPN-topológiánk meglehetősen összetett, és az NGX platform kiválóan áttekinthetővé teszi biztonság-menedzsmenttel kapcsolatos feladatainkat és a legújabb protokollok esetében is a legmélyebb szintű biztonsági védelmet biztosítja.”

A biztonságos jövő építése
„A Check Point egyedülálló az egységes biztonsági rendszer szállításában, amely jövőálló biztonsági beruházást biztosít a felhasználók számára, leküzdi a felmerülő fenyegetéseket és a létező legmagasabb szintű biztonsági védelmet nyújtja.” – mondta Gil Shwed, a Check Point Software elnök-vezérigazgatója.

„A Check Point NGX platformmal megfelelünk a jelen és a jövő Internet-biztonsági igényeinek és túl is szárnyaljuk azokat – a Check Point megbízható biztonsági beruházást ígérve biztonságos jövőt épít felhasználóink számára.”



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés