Connect with us

Hirdetés

technokrata

Websense: piacvezető a webes tartalomszűrésben

Dotkom

Websense: piacvezető a webes tartalomszűrésben

A Frost & Sullivan a Websense-nek ítélte a 2004. évi Frost & Sullivan Piacvezetői Díját a webes tartalomszűrés piacán.

A Frost & Sullivan értékelése szerint, a Websense figyelemre méltó növekedési rátája segítette elő, hogy a cég 2001-óta folyamatosan piacvezető legyen. Az újításokra és az új üzleti megoldásokra összpontosítva a cég 2004-ben is az ágazat növekedési rátáját felülmúlóan fejlődött – áll a Frost & Sullivan jelentésében. Mialatt piaci részesedése 2004-ben 1,2 százalékponttal nőtt, a jól csengő márka jól működő értékesítési csatornákkal párosodva tovább bővítette a 24 000-t is meghaladó, a világ minden részére kiterjedő ügyfélkört, amely több mint 19,8 millió felhasználót jelent.

A Websense legfontosabb terméke a Websense Enterprise. Ez a termék megvédi az internetet használó vállalatokat és alkalmazottaikat az egyre fokozódó veszélyektől, emellett fokozza az alkalmazottak termelékenységét, növeli a biztonságot, csökkenti a peres ügyekre fordítandó költségeket, és optimalizálja az IT erőforrások kihasználását. Ezen kívül a vállalat nemrégiben hozta forgalomba Websense Web Security Suite nevezetű termékét, amely egy az antivírus és az egyéb biztonsági eszközök által szabadon hagyott időbeli és műszaki rések felszámolását célzó új, integrált biztonsági megoldás, így hatékony védelmet nyújt az olyan veszélyek ellen is, mint például a rosszindulatú programkódok megjelenése vagy a kémprogramok.

„A Websense eredményeinek elérésében több dolog is szerepet játszott: a Websense Enterprise révén a cég csúcstechnológiás megoldást vezetett be a piacra, kielégítette vásárlói elvárásait, megerősítette értékesítési csatornáit, valamint megerősítette szerepét a vállalati biztonság integrált felvigyázójaként.” – nyilatkozott Jose Lopez, a Frost & Sullivan vezető elemzője. „A nagyfelhasználók között továbbra is a Websense Enterprise a legnépszerűbb termék, de a Websense továbbra is törekszik a kis- és középvállalatok piacán jelentkező igények kielégítésére is.”



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés