Connect with us

Hirdetés

technokrata

Kaspersky Anti-Virus Personal Pro 5.0

Dotkom

Kaspersky Anti-Virus Personal Pro 5.0

A szoftverfejlesztő bemutatta a Kaspersky Anti-Virus Personal Pro új verzióját, mely átfogó vírusvédelmet biztosít személyi számítógépekhez, de a lehetséges beállítások széles választéka miatt főként tapasztaltabb felhasználóknak ajánlja a vállalat.

A 4.5 verzióhoz képest a Kaspersky Anti-Virus Personal Pro 5.0 számos fejlesztést és javítást tartalmaz, melyek jelentősen növelik a program teljesítményét. A program több mint 900 tömörített file-formátumban képes a víruskeresésre, a ZIP, CAB, RAR és ARJ formátumba csomagolt állományokat meg is tisztítja a vírusoktól. A megoldás a többszörösen tömörített file-okban is megtalálja a rosszindulatú kódokat.

A program minden bejövő levelet automatikusan ellenőriz, mielőtt azok a végfelhasználó postafiókjába kerülnének, a kimenő üzenetek ellenőrzése pedig valós időben történik. A szoftver ezenkívül képes a bejövő levelek megtisztítására is. A Kaspersky Anti-Virus Personal Pro 5.0 számos levelezőkliens levélformátumát ellenőrzi, az MS Outlook és Outlook Express formátumokat pedig igény szerint meg is tisztítja.

A megoldás a hordozható számítógépeket is támogatja, és védelmet nyújt a riskware programok, azaz olyan programok ellen, amelyek bár nem vírusok, mégis felmerül a gyanú, hogy kártékony szoftverkomponenst tartalmazhatnak, vagy kárt okozhatnak a számítógépen.

Az Office Guard modul, amely a szoftver része, teljes körű védelmet nyújt az MS Office dokumentumokhoz a makróvírusokkal szemben. A Personal Pro továbbá felismerni és megtisztítja a Microsoft Outlook leveleket a rejtett rosszindulatú kódoktól, függetlenül a levelezőszerver protokolljától. A Visual Basic makrók folyamatos figyelése szintén a Microsoft Office dokumentumok védelmét biztosítja.

A Personal Pro felhasználóinak számos egyéb beállítási lehetőség áll rendelkezésére. Konfigurálható a feladatlista, amely a rendszerfeladatokat, például a teljes rendszerellenőrzést, a vírusvédelmi adatbázisok frissítését és az indításkor történő ellenőrzést végzi. Az egyes feladatok külön konfigurálhatók, és beállítható, hogy az objektumokról biztonsági másolat készüljön a vírus eltávolítása vagy az objektum törlése előtt.

A program korábbi verzióival rendelkező regisztrált felhasználók a Kaspersky Labs honlapjáról letölthetik és telepíthetik a Kaspersky Anti-Virus Personal Pro 5.0 szoftvert.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés