Connect with us

Kaspersky Anti-Virus Personal Pro 5.0

Dotkom

Kaspersky Anti-Virus Personal Pro 5.0

A szoftverfejlesztő bemutatta a Kaspersky Anti-Virus Personal Pro új verzióját, mely átfogó vírusvédelmet biztosít személyi számítógépekhez, de a lehetséges beállítások széles választéka miatt főként tapasztaltabb felhasználóknak ajánlja a vállalat.

A 4.5 verzióhoz képest a Kaspersky Anti-Virus Personal Pro 5.0 számos fejlesztést és javítást tartalmaz, melyek jelentősen növelik a program teljesítményét. A program több mint 900 tömörített file-formátumban képes a víruskeresésre, a ZIP, CAB, RAR és ARJ formátumba csomagolt állományokat meg is tisztítja a vírusoktól. A megoldás a többszörösen tömörített file-okban is megtalálja a rosszindulatú kódokat.

A program minden bejövő levelet automatikusan ellenőriz, mielőtt azok a végfelhasználó postafiókjába kerülnének, a kimenő üzenetek ellenőrzése pedig valós időben történik. A szoftver ezenkívül képes a bejövő levelek megtisztítására is. A Kaspersky Anti-Virus Personal Pro 5.0 számos levelezőkliens levélformátumát ellenőrzi, az MS Outlook és Outlook Express formátumokat pedig igény szerint meg is tisztítja.

A megoldás a hordozható számítógépeket is támogatja, és védelmet nyújt a riskware programok, azaz olyan programok ellen, amelyek bár nem vírusok, mégis felmerül a gyanú, hogy kártékony szoftverkomponenst tartalmazhatnak, vagy kárt okozhatnak a számítógépen.

Az Office Guard modul, amely a szoftver része, teljes körű védelmet nyújt az MS Office dokumentumokhoz a makróvírusokkal szemben. A Personal Pro továbbá felismerni és megtisztítja a Microsoft Outlook leveleket a rejtett rosszindulatú kódoktól, függetlenül a levelezőszerver protokolljától. A Visual Basic makrók folyamatos figyelése szintén a Microsoft Office dokumentumok védelmét biztosítja.

A Personal Pro felhasználóinak számos egyéb beállítási lehetőség áll rendelkezésére. Konfigurálható a feladatlista, amely a rendszerfeladatokat, például a teljes rendszerellenőrzést, a vírusvédelmi adatbázisok frissítését és az indításkor történő ellenőrzést végzi. Az egyes feladatok külön konfigurálhatók, és beállítható, hogy az objektumokról biztonsági másolat készüljön a vírus eltávolítása vagy az objektum törlése előtt.

A program korábbi verzióival rendelkező regisztrált felhasználók a Kaspersky Labs honlapjáról letölthetik és telepíthetik a Kaspersky Anti-Virus Personal Pro 5.0 szoftvert.Szólj hozzá!

További Dotkom

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

montblanc_star_legacy_pic_01
Device offers wireless printing without a router and mobile print functionality with Apple AirPrint, Google Cloud Print, Mopria and Android support.
p30_pro_eisa

SmartPhone

A Huawei P30 Pro lett az idei év legjobb okostelefonja

2019. augusztus 22. csütörtök
lg_thinq_amazon_01

Smart home

Az LG háztartási gépei bevásárolnak helyetted online

2019. augusztus 22. csütörtök
klíma az irodában

Office

Hogyan állítsuk be a klímát az irodában

2019. augusztus 21. szerda

Dotkom

YouTube előfizetés

Digitális oktatás

YouTube Music előfizetés diákkedvezménnyel

2019. augusztus 19. hétfő
maxresdefault-1

Dotkom

A Huawei bemutatta saját operációs rendszerét

2019. augusztus 11. vasárnap
maxresdefault

Dotkom

A Vodafone beindította a jövő szenzorhálózatát

2019. augusztus 7. szerda
psd2 blockbenpay
adesso magyar iroda

Dotkom

Képviseletet nyit az adesso Magyarországon

2019. augusztus 5. hétfő