Connect with us

Hirdetés

technokrata

Matáv NetPáncél – biztonságos védelem a betárcsázó programok ellen

Dotkom

Matáv NetPáncél – biztonságos védelem a betárcsázó programok ellen

Nincs több kellemetlen meglepetés a telefonszámlában, nincs több internetezés miatt elmulasztott hívás vagy üzenet.

A NetPáncél szolgáltatás a megrendeléstől számított első két hónapban ingyenes, ezt követően havi bruttó 150 Ft-ért egyszerre élvezheti az alábbi három különböző biztonsági és kényelmi szolgáltatás előnyeit az internetező.

Jelszavas nemzetközi és emelt díjas híváskorlátozás

Lehetővé teszi, hogy készülékéről nemzetközi (00) és emelt díjas (06 90, 06 81) irányokba csak akkor lehessen hívásokat kezdeményezni, ha a felhasználó erre előzőleg engedélyt adott. Így a szolgáltatás megfelelő védelmet nyújt az illegális betárcsázó programok ellen. A korlátozás beprogramozása és törlése a hívószámhoz rendelt egyéni jelszó ismeretében lehetséges. A jelszó használatával akadálytalanul lehet telefonálni.

Hangposta és Hangposta SMS szolgáltatás

Akkor is elérhető marad a felhasználó, ha internetezik, hiszen közben a hívó fél a hangpostán üzenetet hagyhat. Ha a hangpostára üzenet érkezik, akkor erről az ügyfél által megadott mobil telefonszámon, SMS-ben értesítik.

Hívásátirányítás foglaltság esetén

Az internetezés idejére, hogy ne legyen foglalt a telefonvonal, a felhasználó átirányíthatja hívásait egy másik Matáv telefonszámra vagy mobiltelefonra.

A szolgáltatás megrendelhető az ingyenesen hívható 1212 ügyfélszolgálati számon vagy bármelyik Matáv Pontban, illetve a céggel szerződésben álló hivatalos partnereiknél.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés