Connect with us

Hirdetés

technokrata

A Vodafone idén is az Öbölátúszás névadó szponzora

Dotkom

A Vodafone idén is az Öbölátúszás névadó szponzora

A verseny az Olimpia előtti utolsó nagy szabadidősport esemény, amelyet a Vodafone támogat.

A Magyar Marathon Klub a Vodafone Magyarországgal együttműködve augusztus 8-án, vasárnap ismét megrendezi Balatonfüred és Tihany között a Vodafone Öbölátúszást.

Németh Lajos meteorológus szerint az időjárás megfelelő a verseny lebonyolítására, a szervezők körülbelül 6.000 emberre számítanak, megdöntve a tavalyi rekordot.

A verseny az Olimpia előtti utolsó nagy szabadidősport esemény, amely az Olimpikonok búcsúztatásának jegyében telik. Minden öbölátúszó aláírhatja azt az üzenetet, amellyel sok sikert kívánnak az Olimpiára induló úszóknak és rajtuk keresztül az egész Magyar Csapatnak.

Az elmúlt évekhez hasonlóan a Balatonfüredi Probio Strand ad otthont a rendezvénynek. A Tihanyi Hajóállomási Strand fogadja a 3,6 km-es távot teljesítőket, amely idén elnyerte a Környezetvédelmi és Vízügyi Minisztérium Kékhullám Zászlóját.

A legtöbb vállalat tisztában van azzal, hogy a sportot nemcsak fiatalossága, hanem „költséghatékonysága” miatt is érdemes támogatni. Mindezt az Olimpia évében hangsúlyozni, felettébb eredményes a marketing szempontjából.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés