Connect with us

technokrata

A Xerox csapata Athénban hat emeletet beborító lobogóval ünnepli az Olimpiai Játékokat

Dotkom

A Xerox csapata Athénban hat emeletet beborító lobogóval ünnepli az Olimpiai Játékokat

A játékok tiszteletére összeállított mozaik több mint 27.000 munkatárs fotójából készült.

A 2004. évi nyári Olimpiai Játékok támogatása örömére és a Xerox csapatszellem görögországi bemutatása céljából a Xerox egy hatalmas, hat emeletet betakaró lobogót készített a cég 60 országban tevékenykedő 27.000 alkalmazottjának fotóiból.

A július 8-án kifüggesztett mozaikon az olimpiai játékok hazatérését üdvözlő „Welcome Home” (Isten hozott itthon!) üzenet olvasható angolul és görögül. Az ősz végéig látható lobogó a Xerox athéni irodaépületének három oldalát szinte teljesen beborítja.

„Az Olimpia az embereket a világ minden részén összekötő csapatszellemet és büszkeséget szimbolizálja.” – nyilatkozta Diane McGarry, a Xerox marketingvezetője.

„A dolgozók képeiből álló montázs az Olimpiái Játékok alapeszméjét, az egységet hivatott kifejezni. Az egység eszméje cégünk sikerében és üzleti gyakorlatában egyaránt kulcsfontosságú.”

Másodszor kerül sor arra, hogy a Xerox olimpiai szponzori tevékenységét dolgozóinak mozaikképével ünnepli. Az első lobogót, amely 59 ország 17.000 Xerox-alkalmazottjának fotóiból készült, a 2002-es téli olimpia alatt, Salt Lake City-ben avatták fel.Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle