Connect with us

Hirdetés

technokrata

Siemens: megoldás ipari folyamatirányítással foglalkozóknak

Dotkom

Siemens: megoldás ipari folyamatirányítással foglalkozóknak

Kezdő csomag ipari folyamatirányítással foglalkozóknak.

A Siemens Automatizálás- és Hajtástechnika (A&D) ágazata Simatic PCS 7 Box néven kínál megoldást kisebb folyamatirányítási alkalmazások, illetve üzemek céljára. A kompakt, ipari PC bázisú berendezés a klasszikus folyamatirányítási rendszerek (DCS – Distributed Control System) minden szükséges tulajdonságával rendelkezik.

A PCS 7 család új tagja különösen jól alkalmazható például folyamatirányítási pilot-projektek, laboratóriumi automatizálás, vagy OEM alkalmazások céljaira. A Box minden standard PCS 7 komponenst képes használni és zökkenőmentesen bővíthető nagyobb alkalmazásokhoz. Többek között a PCS 7 teljes megjelenítő és fejlesztő rendszerét is nyújtja, továbbá tartalmaz egy SQL-alapú archiváló rendszert.

A nagyteljesítményű WinAC komponens, azaz a Slot 416 CPU mint integrált vezérlő képezi a készülék magját. Ennek Profibus-DP interface-e használható a standard Simatic ET 200 I/O perifériák csatlakoztatására. A PCS 7 Box kombinálható a Simatic Batch és a Simatic IT szoftvercsomagokkal, így eleget tesz a 21 CFR Part 11, S88 és S95 nemzetközi szabványoknak.

Tovább
Hirdetés

Kapcsolódó cikkek


Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés