Connect with us

technokrata

Szabadfogású számítógép – a HP támogatásával

Dotkom

Szabadfogású számítógép – a HP támogatásával

A HP Magyarország bejelentette, hogy támogatóként értékes nyereményekkel is támogatja a C3 Kulturális és Kommunikációs Központ “Szabadfogású számítógép – Verseny 19 év alatti fiataloknak” pályázatát. A verseny fővédnöke az Informatikai és Hírközlési Minisztérium. A szervezők újszerű, ötletes pályamunkákat várnak.

A “Szabadfogású számítógép” versenyen minden, az informatika iránt fogékony, 19 év alatti fiatal indulhat bármilyen, számítógéppel készített pályaművel, így például játékkal, animációval, portállal, honlappal, szoftverrel, vagy akár robottal is. Az alkotások leadási határideje 2003. november 3. éjfél. A győztesek értékes díjakat vehetnek át: HP Compaq nx9005 noteszgépet, HP Photosmart c735-ös digitális fényképezőgépet, Origo ösztöndíjat, vagy Axelero szélessávú Internet-előfizetést.

A Magyarországon első alkalommal megrendezésre kerülő verseny ötlete Ausztriából származik. A C3 egyik partnerintézménye, a linzi Ars Electronica Központ már hatodik éve rendezi meg sikeresen a Cybergeneration U19 rendezvényét hasonló korosztálynak, melynek tapasztalatai alapul szolgálnak a hazai megmérettetéshez is.

A beadott pályaműveket informatikai szakemberekből, pedagógusokból és művészekből álló zsűri értékeli, amely a kiemelkedő teljesítményeket korosztályonként is díjazza. A díjnyertes munkákat egy nagyszabású rendezvény keretében a Millenáris Parkban mutatják be.Szólj hozzá!

További Dotkom

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

SmartPhone

Tipp