Connect with us

A Symantec tizenkilencedszerre is első lett

Dotkom

A Symantec tizenkilencedszerre is első lett

Symantec – mint az a 2003. februári Virus Bulletinben olvasható – a Symantec AntiVirus tizenkilencedszer részesült a VB 100% díjban. A tekintélyes VB 100% emblémát azok a termékek kapják meg, amelyek a WildList Organization által megfigyelt, szabadon előforduló vírusokat mind a parancsra indított, mind a file-ok megnyitásakor történő vizsgálatkor felfedezik.

„Elégedetten tapasztaljuk, hogy a Symantec AntiVirus nagy felismerési arányát független, megbízható és precíz vizsgálatok – mint amilyen a Virus Bulletin által végzett – is folyamatosan megerősítik” – mondta Arthur Wong, a Symantec Security Response-t vezető alelnöke. „Továbbra is a napjaink rosszindulatú programjai ellen megbízható védelmet nyújtó, intelligens és hatékony megoldásokkal látjuk el a vállalatokat és az otthoni felhasználókat.”

Ahogy a Virus Bulletin szerkesztői a 2003. februári számban kifejtették, lapjukban cégeknek el nem kötelezetten adnak tanácsokat előfizetőiknek a víruselhárítással és a rendelkezésre álló termékekkel kapcsolatban. A szerkesztők a hatékony víruselhárító kiválasztásakor a termékek folytonosságának a fontosságát is kihangsúlyozták: „Mivel a vírusok jelentette veszélyek is folyamatosan változnak, olyan terméket kell választanunk, amely nem csupán egy-két ízben bizonyította sikerességét a VB 100% díj elnyerésével.” Másik fontos tényező, hogy ne legyenek hamis riasztások. A Virus Bulletin véleménye szerint nem tarthatnak számot széles körű elismertségre azok a termékek, amelyeknél az ilyen vírusok felismerési aránya nem kiemelkedően magas.

A Symantec AntiVirus a világ egyik legelfogadottabb víruselhárítója. Önműködően távolítja el a rosszindulatú programkódot, védi az e-maileket, és a közvetlen üzenetek csatolmányait, és tartja napra készen a vírusazonosítókat. A heurisztikát használó, kizárólag a Symantec-nél meglévő Worm Blocking eljárás felderíti a Nimda- és Badtrans-szerű e-mailférgeket, és megakadályozza, hogy azok továbbterjedhessenek a kimenő levelekkel. Ez az eljárás a Symantec önműködő frissítési és reagálási lehetőségével együtt alkalmazva, valamint a Symantec hatékony, a gyorsan terjedő, scriptekre épülő vírusok felderítését szolgáló Script Blocking eljárásával kiegészítve az ismert és ismeretlen veszélyek ellen már azok ellenszerének megjelenése előtt is megelőző védelmet nyújt.

A Symantec AntiVirus-t az Internet-biztonsági kutató és segítségnyújtó központ, a Symantec Security Response támogatja. A Symantec Security Response korai veszélyt jelző rendszerén keresztül a mai, összetett veszélyekkel szemben átfogó, az egész világon, a nap bármely órájában elérhető internetvédelmi szaktudással áll a felhasználók rendelkezésére.Szólj hozzá!

További Dotkom

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

longines-hydroconquest-full-black-ceramic-l3-784-4-56-9-1

SmartWatch

Igazán férfias sportórát mutatott be a Longines

2019. július 20. szombat
Business woman are checking stock market graph on digital tablet

Office

SUSE Enterprise Storage 6: miénk itt a tár!

2019. július 17. szerda
caw211w-fc6467-special-ed-through-time-80s-2019
maxresdefault

SmartPhone

Nokia okostelefond van? Akkor azonnal frissítsd Pie-ra!

2019. július 13. szombat
procentric

Smart-TV

TV-k veszik át a wifi-hotspotokat a hotelekben

2019. július 10. szerda

Dotkom