Connect with us

Hirdetés

technokrata

Új Sharp notebook: PC-UM30W

Dotkom

Új Sharp notebook: PC-UM30W

A Sharp e héten mutatta be új notebookjait a nyilvánosságnak a TechXNY PC Expo keretein belül. Mindkét új modelljére jellemző a kis méret és tömeg.

A Sharp másik modellje szintén Pentium III-M processzorral rendelkezik, ám ennek órajele 866 MHz. Memória terén viszont nincsen változás a másik modellhez képest, ebbe is 256 MB memóriát raktak.

12,1 colos TFT kijelzője maximum XGA (1204×768) felbontásra képes, ennek kihasználásáért a 830M chipset integrált grafikus vezérlője felel. Háttértárként egy 40 GB-os merevlemez került bele, a másik modellben szériatartozékként szereplő DVD/CD-RW kombó azonban kimaradt a PC-UM30W-ból. A Sharp egy külső, USB-csatlakozású CD-ROM meghajtót mellékel a noteszgéphez.

AC97 kompatibilis hangrendszer kapott helyet a notebookban, mely támogatja a 3D-s hangzást is. Rendelkezik beépített hangszóróval, illetve integrált 56 kbps-os modemmel is, emellett megtalálható rajta egy 10/100 mbps Ethernet csatoló és támogatja a IEEE 802.11b-t.

A kiegészítő akkumulátorral akár 7 óráig is üzemképes, 1 kg-nál alig nehezebb PC-UM30W ára alacsonyabb társáénál: 1 híjján 2000 dollárba kerül.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés