Connect with us

Hirdetés

technokrata

A GoDeal24 legjobb újévi ajánlata: 1+1 akció ajándék Windows 10

GoDeal24

Alkalmazások, szoftverek

A GoDeal24 legjobb újévi ajánlata: 1+1 akció ajándék Windows 10

A GoDeal24 legjobb újévi ajánlata: 1+1 akció ajándék Windows 10

GoDeal24 1+1 akció: Vásároljon Microsoft Office Pro Plus szoftverkulcsot + ingyen Windows 10 szoftverkulccsal.

Elérkezett a 2021-es év, új év, új lendület! Most, hogy véget értek az ünnepeket, elmúlt a karácsony, a szilveszter érdemes átgondolnia a 2021-es terveit, céljait. Sokan sokféle fogadalmat tesznek az új év kezdetén, új célokat tűznek ki az új esztendőre. Érdemes a számítógépen használt programokra is gondolni, hogy ott is új megoldásokkal tegyünk minél hatékonyabbá a gépek használatát. Érdemes lehet átgondolni GoDeal24 Happy New Year 2021 promócióját átnézni.

A 2021-es évet egy igazán vonzó ajánlattal indította a GoDeal24. Ha Windows 10-re szeretne frissíteni a gépét vagy új Office-alkalmazásokat szeretne telepíteni, akkor a GoDeal24.com New Years Super Sale akciója mindent megtalál.

Exkluzív újévi ajánlat: „1+1 akció” Vásároljon 1-et és kap mellé még 1 ingyenes szoftverkulcsot.

GoDeal24

1. csomagajánlat: Ideális lehet kisvállalkozóknak vagy olyan személyek számára, akiknek fokozott biztonságra és bővített funkcionalitásra van szükségük. Az Office szoftverkulcsok mellé most a legjobbnak tartott Windows 10 Professional operációs rendszert kínálják csomagban.

2. csomagajánlat: Ha számítógépét olyan egyszerű mindennapi feladatokhoz használja, mint az internet böngészése, a számlák kifizetése, az e-mailek ellenőrzése vagy a videók, képek nézegetése, akkor a Windows 10 Home lehet a megfelelő az Ön számára.

A GoDeal24.com egy olyan globális weboldal, amely játék- és szoftverlicenc-kulcsokat értékesít a világ minden részéből származó ügyfeleinek.

Féláras ajánlatok: 50% kedvezmény „LF50” kedvezménykód használatával:

További ajánlatok: A legjobb választás lehet munkavégzéshez és tanuláshoz. 55% kedvezmény a „LF55” kedvezménykód használatával.

További információ>>

Kezdje a 2021-es évet az kedvező újévi ajánlatokkal, amelyek kimagaslóan magas megtakarításokat kínálnak az Microsoft szoftverek terén. Használja ki a GoDeal24.com évindító kedvezményeit.

Búcsúzzunk 2020-tól és üdvözöljük 2021-et!


Ismerje meg a GoDeal24.com oldalt!

A GoDeal24.com 24 órás ügyfélszolgálattal segítik a vásárlás és a felhasználás menetét, mely a service@godeal24.com email címen érhető el. Vegye fel a kapcsolatot a vásárlás előtt vagy akár utána is. Írjon egy e-mailt a service@godeal24.com email címre, ha bármilyen kérdése van és a GoDeal24 ügyfélszolgálata készséggel válaszol. Az aktiválás előtt javasolt ellenőrizni a kívánt szoftververzió telepíthetőségét, azaz hogy azon szoftvert próbáljuk-e aktiválni, amihez a kulcs illik (pl. ellenőrizzük le azt is például, hogy Pro vagy Home verziót vásároltunk). Javasoljuk, hogy vásárlás előtt érdeklődjön Godeal24.com ügyfélszolgálatán a service@godeal24.com e-mailcímen.

Cikkünk szponzorált tartalom, amelynek célja csupán az információ, hír átadása. Oldalunk a Godeal24.com-től függetlenül működik, és semmilyen tekintetben nem vállalunk felelősséget a Godeal24.com oldal ajánlataiért, illetőleg az ott bonyolított vásárlásokért. Cikkünk nem foglal állást az abban a vitatott kérdésben sem, hogy az érintett Microsoft-licencek árusítása a Godeal24.com és az ahhoz hasonló oldalakon ütközik-e jogszabályba. Erre figyelemmel a Godeal24.com oldalon történt minden vásárlás a vásárló kizárólagos felelőssége. A fenti írás hirdetés, nem tükrözi a szerkesztőség vagy a kiadó véleményét, tapasztalatát, nem újságírói tevékenység eredményeképpen jött létre. A technokrata.hu teljesen függetlenül működik a GoDeal24.com-től, és semmilyen tekintetben nem tudunk felelősséget vállalni ajánlataiért, illetőleg az ott bonyolított vásárlásokért. Az ajánlattal kapcsolatban, illetve bármilyen felmerülő probléma esetén a service@godeal24.com címen lehet érdeklődni.

További Alkalmazások, szoftverek

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés