Connect with us

Hirdetés

technokrata

Karácsonyi szoftver akció – Windows 10 Pro 7,25 €, Office 2019 Pro 28,25 € és még sok más!

godeal24 szoftver akció

Alkalmazások, szoftverek

Karácsonyi szoftver akció – Windows 10 Pro 7,25 €, Office 2019 Pro 28,25 € és még sok más!

Karácsonyi szoftver akció – Windows 10 Pro 7,25 €, Office 2019 Pro 28,25 € és még sok más!

Mikor érdemes számítógép alkatrészeket vásárolni? Még közvetlenül a karácsony előtti napokban is könnyen ráakadhatunk akár a fekete pénteki lehetőségeknél is kedvezőbb ajánlatokra. Nemcsak új számítógép vásárlásnál vagy alkatrész, kiegészítő bővítéseknél spórolhat meg jelentős összegeket, hanem a szoftverekkel is.

Abban az esetben, ha a számítógépének a szoftverfrissítését tervezi, akkor nagyon jó ajánlatok állnak az Ön rendelkezésére:

Karácsonyi szoftver vásár – már 62% kedvezmény Windows és Office programokra!

A 2020. decemberében megjelent, várva-várt Cyberpunk 2077 játékprogramot már több mint 1 millió játékos vásárolta meg. Ha például ezt a játékot 4K-ban szeretné játszani, akkor erős hardver mellett ajánlott a Windows 10 64-bites verziója is. A GoDeal24.com karácsonyi szoftver akciójában már 8 euró alatti áron lehet beszerezni a legújabb Windows operációs rendszer licenckulcsokat.

Íme néhány az akciós ajánlatok közül:

Karácsonyi szoftver akció. Speciális ajánlatok – akár 88% kedvezménnyel, csak korlátozott ideig elérhető, korlátozott készletű akciós szoftver licenszkulcsok:

50% kedvezménnyel, fél áron! A kedvezmény igénybevételéhez használja az LD50 kuponkódot.

Csomagajánlatok – Egyet fizet, kettőt vihet akciók! A kedvezmény igénybevételéhez használja az LD62 kuponkódot.

További ajánlatok: 55% kedvezmény egyéb szoftverlicenszkulcsok, mind otthoni, mind munka felhasználásra. A kedvezmény igénybevételéhez használja az LD55 kuponkódot.

További információ >>

A weboldalon a vásárlási folyamat rendkívül egyszerű és többféle fizetési mód is rendelkezésre áll. Fizethet akár Paypal vagy hitelkártyával a cwalletco-ban is, biztonságosan és gyorsan!

Ismerje meg a GoDeal24.com oldalt!

A GoDeal24.com 24 órás ügyfélszolgálattal segítik a vásárlás és a felhasználás menetét, mely a service@godeal24.com email címen érhető el. Vegye fel a kapcsolatot a vásárlás előtt vagy akár utána is. Írjon egy e-mailt a service@godeal24.com email címre, ha bármilyen kérdése van és a GoDeal24 ügyfélszolgálata készséggel válaszol. Az aktiválás előtt javasolt ellenőrizni a kívánt szoftververzió telepíthetőségét, azaz hogy azon szoftvert próbáljuk-e aktiválni, amihez a kulcs illik (pl. ellenőrizzük le azt is például, hogy Pro vagy Home verziót vásároltunk). Javasoljuk, hogy vásárlás előtt érdeklődjön Godeal24.com ügyfélszolgálatán a service@godeal24.com e-mailcímen.

Cikkünk szponzorált tartalom, amelynek célja csupán az információ, hír átadása. Oldalunk a Godeal24.com-től függetlenül működik, és semmilyen tekintetben nem vállalunk felelősséget a Godeal24.com oldal ajánlataiért, illetőleg az ott bonyolított vásárlásokért. Cikkünk nem foglal állást az abban a vitatott kérdésben sem, hogy az érintett Microsoft-licencek árusítása a Godeal24.com és az ahhoz hasonló oldalakon ütközik-e jogszabályba. Erre figyelemmel a Godeal24.com oldalon történt minden vásárlás a vásárló kizárólagos felelőssége. A fenti írás hirdetés, nem tükrözi a szerkesztőség vagy a kiadó véleményét, tapasztalatát, nem újságírói tevékenység eredményeképpen jött létre. A technokrata.hu teljesen függetlenül működik a GoDeal24.com-től, és semmilyen tekintetben nem tudunk felelősséget vállalni ajánlataiért, illetőleg az ott bonyolított vásárlásokért. Az ajánlattal kapcsolatban, illetve bármilyen felmerülő probléma esetén a service@godeal24.com címen lehet érdeklődni.

További Alkalmazások, szoftverek

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés