Connect with us
Hirdetés

technokrata

Karácsonyi szoftver akció – Windows 10 Pro 7,25 €, Office 2019 Pro 28,25 € és még sok más!

godeal24 szoftver akció

Alkalmazások, szoftverek

Karácsonyi szoftver akció – Windows 10 Pro 7,25 €, Office 2019 Pro 28,25 € és még sok más!

Karácsonyi szoftver akció – Windows 10 Pro 7,25 €, Office 2019 Pro 28,25 € és még sok más!

Mikor érdemes számítógép alkatrészeket vásárolni? Még közvetlenül a karácsony előtti napokban is könnyen ráakadhatunk akár a fekete pénteki lehetőségeknél is kedvezőbb ajánlatokra. Nemcsak új számítógép vásárlásnál vagy alkatrész, kiegészítő bővítéseknél spórolhat meg jelentős összegeket, hanem a szoftverekkel is.

Abban az esetben, ha a számítógépének a szoftverfrissítését tervezi, akkor nagyon jó ajánlatok állnak az Ön rendelkezésére:

Karácsonyi szoftver vásár – már 62% kedvezmény Windows és Office programokra!

A 2020. decemberében megjelent, várva-várt Cyberpunk 2077 játékprogramot már több mint 1 millió játékos vásárolta meg. Ha például ezt a játékot 4K-ban szeretné játszani, akkor erős hardver mellett ajánlott a Windows 10 64-bites verziója is. A GoDeal24.com karácsonyi szoftver akciójában már 8 euró alatti áron lehet beszerezni a legújabb Windows operációs rendszer licenckulcsokat.

Íme néhány az akciós ajánlatok közül:

Karácsonyi szoftver akció. Speciális ajánlatok – akár 88% kedvezménnyel, csak korlátozott ideig elérhető, korlátozott készletű akciós szoftver licenszkulcsok:

50% kedvezménnyel, fél áron! A kedvezmény igénybevételéhez használja az LD50 kuponkódot.

Csomagajánlatok – Egyet fizet, kettőt vihet akciók! A kedvezmény igénybevételéhez használja az LD62 kuponkódot.

További ajánlatok: 55% kedvezmény egyéb szoftverlicenszkulcsok, mind otthoni, mind munka felhasználásra. A kedvezmény igénybevételéhez használja az LD55 kuponkódot.

További információ >>

A weboldalon a vásárlási folyamat rendkívül egyszerű és többféle fizetési mód is rendelkezésre áll. Fizethet akár Paypal vagy hitelkártyával a cwalletco-ban is, biztonságosan és gyorsan!

Ismerje meg a GoDeal24.com oldalt!

A GoDeal24.com 24 órás ügyfélszolgálattal segítik a vásárlás és a felhasználás menetét, mely a service@godeal24.com email címen érhető el. Vegye fel a kapcsolatot a vásárlás előtt vagy akár utána is. Írjon egy e-mailt a service@godeal24.com email címre, ha bármilyen kérdése van és a GoDeal24 ügyfélszolgálata készséggel válaszol. Az aktiválás előtt javasolt ellenőrizni a kívánt szoftververzió telepíthetőségét, azaz hogy azon szoftvert próbáljuk-e aktiválni, amihez a kulcs illik (pl. ellenőrizzük le azt is például, hogy Pro vagy Home verziót vásároltunk). Javasoljuk, hogy vásárlás előtt érdeklődjön Godeal24.com ügyfélszolgálatán a service@godeal24.com e-mailcímen.

Cikkünk szponzorált tartalom, amelynek célja csupán az információ, hír átadása. Oldalunk a Godeal24.com-től függetlenül működik, és semmilyen tekintetben nem vállalunk felelősséget a Godeal24.com oldal ajánlataiért, illetőleg az ott bonyolított vásárlásokért. Cikkünk nem foglal állást az abban a vitatott kérdésben sem, hogy az érintett Microsoft-licencek árusítása a Godeal24.com és az ahhoz hasonló oldalakon ütközik-e jogszabályba. Erre figyelemmel a Godeal24.com oldalon történt minden vásárlás a vásárló kizárólagos felelőssége. A fenti írás hirdetés, nem tükrözi a szerkesztőség vagy a kiadó véleményét, tapasztalatát, nem újságírói tevékenység eredményeképpen jött létre. A technokrata.hu teljesen függetlenül működik a GoDeal24.com-től, és semmilyen tekintetben nem tudunk felelősséget vállalni ajánlataiért, illetőleg az ott bonyolított vásárlásokért. Az ajánlattal kapcsolatban, illetve bármilyen felmerülő probléma esetén a service@godeal24.com címen lehet érdeklődni.

További Alkalmazások, szoftverek

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

IoT-Magazin.hu

Kütyük

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés
Hirdetés