Connect with us

Hirdetés

technokrata

Bajban a Spotify: egyre többen váltanak Apple Music-ra

Kütyük

Bajban a Spotify: egyre többen váltanak Apple Music-ra

Nem hivatalos adatok alapján felhasználók ezrei hagyják ott a népszerű szolgáltatást.

Mivel az Apple Music havidíja is 10 dollár és integrálva van az iPhone-ok Music alkalmazásába, ráadásul Sirivel is vezérelhetjük, nem csoda, hogy sok Spotify felhasználónak megtetszett.

Egy nem hivatalos riport szerint egyre többen hagyják ott a Spotify-t és egyéb zenestreamelő szolgáltatásokat az Apple megoldásárért cserébe. A felmérés a közösségi média státuszfeltöltései alapján készült, így azokat vizsgáltál, akik megosztották a nagyvilággal, hogy hamarosan Apple Music-ra váltanak.

Nagyjából 2500-an tették közzé, hogy eljönnek a Spotify-tól, 750-en a Pandorától és 250-en a Tidal-tól. Ez persze nem tűnik soknak, azonban nem mindenki rakja ki a Facebook-ra (és egyéb felületekre), hogy melyik szolgáltatást választja, sőt rengeteg felhasználó bejegyzései nem is elérhetők a külvilágnak.

Eltekintve attól, hogy ezek nem hivatalos adatok, nagy az esély rá, hogy rengeteg iPhone tulajdonos az Apple Music mellett fogja letenni voksát, hiszen semmi be sem kerül váltani, és néhány gombnyomás alatt meg is van (arról nem is beszélve, hogy három hónapig ingyen kipróbálhatjuk). Reméljük hamarosan hivatalos számadatokat is megoszthatunk veletek.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés