Connect with us

Hirdetés

technokrata

Ezért nem fog senki Xperia Z4-re váltani

Kütyük

Ezért nem fog senki Xperia Z4-re váltani

A fejlesztés alatt álló új Sony csúcskészülék már most leírta magát.

Egy hónappal ezelőtt még arról számoltunk be, hogy a Sony lassítani próbál és visszatér az egy éves ciklushoz, azaz idén csak szeptember körül jelenik majd meg csúcskészülék. Ez egy remek lépés lett volna a bajba került vállalat részéről, akit a mobiltelefon részleg visz lassan a csőd felé.

A legfrissebb pletykák azonban mégis azt híresztelik, hogy hamarosan újabb Z szériás készülék érkezik a japán gyártótól, és egyszerűen nem lesz semmi olyan tulajdonsága, ami miatt érdemes lenne váltani rá.

A Snapdragon 810-es processzor túlmelegedési problémáit figyelmen kívül hagyva, ezt az egységet szerelik állítólag a készülékbe, és ezzel a híresen hosszú üzemidő is rövidülni fog. Nem véletlen hogy a Samsung is saját chipkészletre váltott a Galaxy S6 esetében. Mindenki érzi a legújabb Qualcomm processzor hiányosságait, legyen szó az LG G Flexről vagy a HTC One M9-ről.

Emellett a kijelző is kisebb lesz 0,1 collal a Z3-hoz képest, és a felbontás terén sem tapasztalunk majd javulást. Nem mintha a Full HD panel nem lenne kielégítő, de így nem lesz mivel eladni az új terméket. A kisebb képernyő, a rosszabb üzemidő és a változatlan dizájn könnyen a mobil részleg végét hozhatja a vállalatnak.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés