Connect with us

Hirdetés

technokrata

Ezzel megy neki az iPhone 6-nak a Sony

Kütyük

Ezzel megy neki az iPhone 6-nak a Sony

Kiszivárgott néhány kép a Sony legújabb zászlóshajójáról.

Nincs könnyű helyzetben a Sony, a japán vállalat ugyanis az elmúlt időszakban képtelen volt felvenni a versenyt az Apple-lel és a Samsunggal a mobilpiacon. Mielőtt azonban végleg eldőlne, hogy eladják-e az okostelefonos részleget, egy újabb próbálkozással próbálják meg csökkenteni az iPhone 6 hegemóniáját.

xperiaz42

A főszerepet az onleaks csapata által most leleplezett Xperia Z4 kapja majd. Ez, az Xperia Z3 utódjaként piacra lépő készülék várhatóan mindent tartalmazni fog, amire a Sony jelenleg képes, így nyolcmagos processzorra, nagyfelbontású képernyőre és profi kamerára számíthatunk. Sajnos a pontos specifikációk egyelőre nem ismertek, így be kell érnünk a telefon külsejével.

xperiaz43

Ha ezek alapján ítélnénk, akkor nem gondolnánk, hogy igazán megerőltették volna magukat a Sony munkatársai, hiszen a Z4 a 2013-ban leleplezett Xperia Z formai nyelvét örökölte.

xperiaz44

Érdekesség, hogy az idei évben a Sony megszakította a korábbi rendszerét, így a féléves váltások helyett megpróbálják 3/4 évre nyújtani egy telefon modellciklusát, tehát a Z4-et leghamarabb a tavasz végén ismerhetjük meg.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés