Connect with us

Hirdetés

technokrata

Az iPhone 6 kamerája komoly problémával néz szembe: iOS 8

Kütyük

Az iPhone 6 kamerája komoly problémával néz szembe: iOS 8

Az iOS 8-cal készített képeken egy rózsaszínes, magentás árnyalat fedezhető fel.

Az újabb iPhone generációkkal látványos fejlődének lehettünk tanúi az évek során, és hardver tekintetében az iPhone 6 és 6 Plus sem maradnak le a versenyben. Néhány blog már az első héten kijelentette, hogy a legfrissebb Apple készülékek rendelkeznek a legjobb kamerákkal az okostelefonok piacán, azonban a Tom’s Guide néhány érdekes részletre hívta fel figyelmünket.

A probléma a fotókon megjelenő magentás, bíboros színárnyalat volt, melyet a képek elkészítése után fedezhetünk fel. Ahogy a lenti képeken is látszik, a bal oldali fotók, melyeket az iOS 8-at futtató iPhone 6-tal készítettek, valamivel rózsaszínesebbek, mint a jobb oldalt látható Galaxy S5 képei. Ezenkívül egyfajta kromatikus eltérés is érezhető volt összehasonlítva más csúcsmodellek által készített képekkel.

Mielőtt azonban teljesen lehúznánk az Apple legújabb, szupergyors telefonját, fontos megemlíteni, hogy ezek bizonyára szoftveres problémák, melyek egy frissítéssel könnyen orvosolhatók. Az Engadget szerkesztősége kipróbálta iPhone 5S modellekkel is, és tényleg csak az iOS 8 telepítése után volt látható az elváltozás. Az iOS 7.1.2 képei sokkal élethűbbek voltak a színek terén. Nos, sok dolga van még az Apple-nek az új szoftverrel, hiszen nem csak a fehéregyensúly, de a Touch ID és a számos egyéb funkció sem működik megfelelően.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés