Connect with us

Hirdetés

technokrata

A BLU Products gyártja a legolcsóbb középkategóriás androidos telefonokat

Kütyük

A BLU Products gyártja a legolcsóbb középkategóriás androidos telefonokat

Az amerikai gyártó fele annyiért hozza el nekünk az középkategóriás hardvereket.

A BLU Products, a megfizethető és független androidos készülékek gyártója Amerikában. Hamarosan Windows Phone mobilokra is számíthatunk tőlük, azonban először néhány újonnan megjelent androidos készüléket mutatnánk be, melyek a Studio C termékcsaládba tartoznak. A “C” a color, azaz színt jelképezi, így jellemzőjük, hogy több élénk fiatalos színben is elkészültek, akárcsak az iPhone 5C.

A Studio 5.0 C HD egy 5 inches 720 x 1080 felbontású IPS kijelzőt tudhat magáénak 294 ppi pixelsűrűséggel. A fotókért a 8MP-es, a selfiekért egy 2MP-es kamera felel. Az Android KitKat rendszert egy 1.3GHz-es négymagos MT6582 processzor működteti 1GB RAM-mal és és micro SD kártyával bővíthető tárhellyel. A Studio C Mini hasonló specifikációkkal bír, mint a bemutatott C HD, kivéve 4.7-inches 480 x 800 pixeles IPS képernyőjét, 5-megapixeles főkameráját és 512MB RAM-ját.

A harmadik bemutatott telefon a Studio 5.0 C, mely szintén alacsonyabb felbontással 480 x 800, 5MP-es kamerával, és 512MB RAM-mal készül, de processzora csak kétmagos, és akkumulátora 1800 mAh-es. A legalsó kategóriában a Studio 5.0 CE helyezkedik el, mely az C kisebb változata, de szenzora csak 3.2MP-es, és ő az egyedüli, aki nem rendelkezik 3G kapcsolattal, ami valóban nagy hiány, de hihetetlenül alacsony áron adják. Mindegyik készülék független, és 4GB belső tárhellyel rendelkezik. A Studio 5.0 C (149$) és a C Mini (119$) megvásárolható az Amazonon keresztül, míg az 5.0 C (109$) és az 5.0 CE (89$) néhány hét múlva érkezik csak.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés