Connect with us

Hirdetés

technokrata

Magyarországon is elérhető az LG első OLED-es monitorja

oled

Kütyük

Magyarországon is elérhető az LG első OLED-es monitorja

Magyarországon is elérhető az LG első OLED-es monitorja

Az LG Magyarországon is megkezdte az elsőként a 2021-es CES kiállítás keretében bemutatott UltraFine OLED Pro kijelzőjének forgalmazását.

A 32EP950 típusjelű, 32 hüvelykes 4K monitor elsősorban a kreatív iparágban dolgozók számára jelent ideális megoldást. Az LG UltraFine OLED Pro önálló fénykibocsátásra képes pixelekből álló kijelzője 1000000:1 arányú kontrasztot garantál a 31,5 hüvelykes 4K kijelzőn. Mindeközben a több mint nyolcmillió önálló fényerő-szabályozásra képes képpont felel a HDR LCD kijelzőkre jellemző zavaró holdudvarhatás — a sötét jeleneteknél átszűrődő, a háttérvilágításból származó fényfoltok — eltüntetéséért.

A kijelző ezen felül kiváló színpontosságot nyújt mind a DCI-P3, mind pedig az Adobe RGB színtér 99 százalékának lefedésével, így pedig ideális munkaeszköz lehet akár vizuáliseffekt-művészek, akár film- vagy animációs stúdiók producerei számára.

Az LG UltraFine OLED Pro monitor a 10 bites 4K OLED kijelző és az LG Calibration Studio elnevezésű funkciónak köszönhetően a digitális művészek által elvárt színhűséget nyújtja. Az LG hardveres beállítási megoldásával a felhasználók a saját igényeikre szabhatják a színpontosságot és a konzisztenciát a monitoron. A kijelző számtalan külső eszközzel kényelmesen összekapcsolható, ehhez megtalálható rajta egy 90 W-os töltési lehetőséggel ellátott USB-C csatlakozó, valamint két DisplayPort, egy HDMI és három USB bemenet.

A monitor októbertől már hazánkban is elérhető.

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
hisense
apple
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés