Connect with us

technokrata

Kedvezményes Telekom-előfizetés várja a Codecool diákjait

codecool

Dotkom

Kedvezményes Telekom-előfizetés várja a Codecool diákjait

Kedvezményes Telekom-előfizetés várja a Codecool diákjait

Két hónapig ingyen, majd további 10 hónapig 30%-os kedvezménnyel használhatják a Codecool tanulói a Magyar Telekom havidíjas 15 GB-os mobilinternet előfizetését és a Mobil XS díjcsomagot. A szolgáltató és a programozóiskola együttműködésével még több ember számára nyílik meg a piacképes fejlesztői ismeretek elsajátításának lehetősége.

Együttműködési megállapodást kötött a Magyar Telekom és a Codecool Programozóiskola. Ennek értelmében mostantól két éven át minden, a Codecoolnál aktív, vagy újonnan beiratkozó tanuló jelentős kedvezményre jogosult a Telekom 15 GB-os mobilinternet-előfizetésének (Mobil XS díjcsomaggal együtt kínált) havidíjából. A konstrukció nem csak az új 15 GB-os, hanem szeptember végéig a korábban megkötött 10 GB-os mobilinternet-csomagra is vonatkozik. A lakossági előfizetés havidíját az első két hónapig 100%-os mértékben, valamint további 10 hónap erejéig 30%-os mértékben engedi el a Magyar Telekom a Codecool képzéseiben résztvevő ügyfelei részére.

„A rövid távú online IT-képzéseink elindulása révén a kurzusainkhoz való hozzáférés jelentősen javult az elmúlt hónapokban, hiszen immár nem csak a fővárosban vagy Miskolcon lehetett csatlakozni a képzésekhez, hanem az ország egész területéről, sőt akár külföldről is. A Telekommal kötött megállapodás is része annak a törekvésünknek, hogy tanfolyamainkat még szélesebb körben elérhetővé tegyük. A kedvező mobilinternet-csomag mellett a karrierváltást a full-stack programozó kurzusunkon továbbra is elérhető állásgaranciával és utólagos fizetési lehetőséggel támogatjuk, rövid távú képzéseink résztvevői pedig tandíjukat akár részletekben is kifizethetik”

– fogalmazott Boda József, a Codecool társalapító-ügyvezetője.

A kedvezményre való jogosultságot a képzésben való részvételt igazoló dokumentummal lehet érvényesíteni, melyet a Codecool állít ki. A kedvezményes előfizetés a Telekom üzleteiben érvényesíthető. Az akció keretében tanulónként csak egy előfizetés köthető.

„A Magyar Telekom elkötelezett a hazai digitális gazdaság és társadalom fejlődése iránt. A digitalizáció valamennyi gazdasági ágazatban és a hétköznapi élet legtöbb területén megváltoztatja a megszokott, rutinszerű folyamatokat, ezen változás egyszerre elkerülhetetlen és ugyanakkor az egyik legfontosabb versenyképességi tényezővé vált”

– mondta Szabó Melinda, a Telekom kereskedelmi vezérigazgató-helyettese a megállapodás kapcsán.

„Vállalatunk egyrészt az elmúlt évek intenzív hálózatfejlesztésével járult hozzá az elmúlt időszak jelentős sikereihez, másrészt számos programon, kezdeményezésen keresztül támogatjuk a digitális oktatást és az IT szakemberképzést. A Codecool által képviselt digitális IT- képzés jól illeszkedik a Magyar Telekom stratégiai programjaihoz, ezért is támogatjuk kedvezményes mobilinternet hozzáférés biztosításával a Codecool képzésben résztvevőket”.

A Codecool várakozásai szerint a képzésben résztvevők jelentős része élni fog a kedvezményes előfizetés lehetőségével, hiszen a megbízható internet-hozzáférés elengedhetetlen a képzések teljesítéséhez. A rugalmasságot pedig még tovább növeli, ha ez mobilos hozzáférés keretében biztosított.

További Dotkom

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Kütyük

samsung galaxy
TAG Heuer Carrera

SmartWatch

Új luxus kollekcióval rukkolt elő a Tag Heuer

2020. szeptember 24. csütörtök
dell laptop

Kütyük

Dell laptop: iskolások számára ideális választás!

2020. szeptember 23. szerda
samsung
galaxy

SmartWatch

Bemutatkozik a Samsung Galaxy Watch3 Titanium

2020. szeptember 19. szombat
Hirdetés

Dotkom

Műszaki Magazin