Connect with us

Hirdetés

technokrata

Új, 15 colos laptopok a Toshibától

Laptop

Új, 15 colos laptopok a Toshibától

Toshiba Satellite C660 és Satellite Pro C660: karcmentes és ujjlenyomat-taszító bevonattal.

A 15,6 hüvelykes (39,6 cm-es), két sztereó hangszóróval ellátott Satellite C660 fekete mintás borítása nem karcolódik, és az ujjlenyomatok sem látszódnak rajta. Az LCD-bevonat metálfényű acélszürke változatban szintén elérhető. A laptopot Intel vagy AMD processzorral és akár 8 GB RAM-mmal egyaránt meg lehet vásárolni, grafikus kártyája ugyanakkor csupán egy integrált modell. A laptop maximális kiépítettség esetén 640 GB tárhelyet nyújt. Az integrált 10 gombos numerikus billentyűzet és a multi-touch vezérlésű érintőlap kényelmes kezelhetőséget biztosít.

Toshiba_SatPro_C660

A Satellite C660 többféle csatlakozófelülettel rendelkezik, például két USB 2.0 porttal, vezeték nélküli hálózati csatlakozással, választható Bluetooth technológiával, Fast Ethernet LAN csatlakozással és többkártyás kártyaolvasóval. Előre telepített szoftverei között megtalálható pl. a Microsoft Office Starter 2010 alapvető irodai alkalmazás, valamint a Nero 9 Essentials, amelyekkel fájlok alakíthatók át, vagy írhatók ki egyéb adathordozóra. A Satellite C660 olyan Toshiba alkalmazásokat is tartalmaz, mint a Toshiba Media Controller, amelynek segítségével egyszerűbb a tartalmak lejátszása DLNA-eszközökön, míg a Toshiba LifeSpace használata a napi tennivalók rendszerezését és szervezését könnyíti meg.

Satellite Pro C660: a megfizethető irodai laptop
A Satellite Pro C660 modellt elsősorban üzleti felhasználóknak szánták. Miközben lényegében ugyanazokat a technikai szolgáltatásokat nyújtja, mint az általános felhasználóknak szánt modell, a fekete mintázatú Satellite C660 tükröződésmentes 15,6 hüvelykes (39,6 cm-es) kijelzővel és Windows 7 Professional operációs rendszerrel rendelkezik.

Mindkét notebook 2010 negyedik negyedévétől vásárolható meg Magyarországon.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés