Connect with us

Hirdetés

technokrata

FülElek Ability – újabb programot irányíthatunk magyar beszéddel

Laptop

FülElek Ability – újabb programot irányíthatunk magyar beszéddel

Megjelent a Sigmoid népszerű FülElek beszédfelismerõ programjának újabb változata.

Az új szoftverrel az Ability Office 2002 irodai programcsomag szövegszerkesztõjét (Write) lehet szóban vezérelni. A FülElek Ability legnagyobb újdonsága, hogy beépült a megújult Ability Office 2002 programcsomagba, és annak szerves részét képezi.

A program tudása és kezelõfelülete a korábbi verzióéhoz hasonló: a szövegszerkesztésnél leggyakrabban használt 37 vezérlõparancsot ismeri fel és hajtja végre. A parancsokat magyarul mondhatjuk be. A program Windows 9x/Me/NT/2k/XP operációs rendszerek alatt mûködik.

A FülElek Ability demó változata letölthetõ a gyártó honlapjáról. Az Ability Office 2002 programcsomag demó változata szintén letölthető a kapcsolódó linkek egyikére kattintva.

A teljes programcsomag tartalmaz egy szövegszerkesztőt, egy táblázatkezelőt, egy adatbáziskezelőt, egy képszerkesztőt/-rajzolót, a FülElek programot, egy ingyenes domain regisztrációt, a kedvezményes frissítést és a hírlevelet, bruttó 38 ezer forintért. Az egyelőre még nem kapható, némileg szerényebb, Ability Office Easy csomag ára bruttó 18 ezer forint, ebben egy szövegszerkesztő, egy táblázatkezelő és a FülElek kapott helyet.

A fenti két konstukción kívül lehetőség van licencelésre is, amely a többgépes rendszerek esetén nyújt kedvezőbb feltételeket.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés