Connect with us

Már a Telekomnál is ingyenes a roaming!

roaming-charges

Kütyük

Már a Telekomnál is ingyenes a roaming!

Nem kellett sokat várni, hogy a legnagyobb hazai szolgáltató is lépjen.

A Telekom 2015. május 1-jétől új roaming-kedvezményeket és -ajánlatokat vezet be, hogy az EU zónán belül* külföldi utazás esetén is biztosítsa ügyfelei számára a gondtalan telefonálást és internetezést.

A lakossági ügyfelek számára kínált legnagyobb Next XL (és Next XL Aranytárskártya) korlátlan belföldi beszélgetést kínáló díjcsomag mellé díjmentesen választható EU Plusz roaming kedvezmény díjmentes roaming telefonálást (hívásindítást és fogadást) és üzenetküldést biztosít mind a hazai, mind pedig azon EU országok hívószámainak irányába, ahol az ügyfél éppen tartózkodik, roamingol, mindezt hűségidő vállalása nélkül.

A szintén lakossági Next M, Next M Aranytárskártya és Music M korlátlan díjcsomagokhoz hűségidő vállalása mellett alacsony havidíjért választható hazai irányba és az adott ország hálózatára nézve korlátlan telefonálást és üzenetküldési lehetőséget kínáló roaming csomag. Mindkét verzió tartalmaz az EU-ban díjmentesen leforgalmazható meghatározott adatmennyiséget is.

International Roaming, Travel & Surf, Business, Mobilfunk Deutsche Telekom AG

De a legkisebb, hálózaton belül korlátlan díjcsomagok (Next S, Next S Aranytárskártya és Music S) használói is élvezhetik az új kedvezményeket, hisz azokhoz is igényelhető egy új, hétnapos, kedvező árú roaming csomag, az „EU 100 roaming” opció, fix mennyiségű lebeszélhető perccel és adattal.

A Telekom a kis- és középvállalati ügyfelei számára is kínál kedvezőbb roaming megoldásokat 2015. május 1-jétől, mégpedig az új, díjmentes roamingot tartalmazó Next Business M EU és a Next Business XL EU díjcsomagokkal. Az említett díjcsomagokra előfizető ügyfelek díjmentesen indíthatnak hívást és SMS-ezhetnek mind belföldről belföldi irányba, mind az EU országokból Magyarországra és a roamingolás helye szerinti ország hálózataiba. Mindkét csomag tartalmaz belföldön és az EU zónában is leforgalmazható fix adatmennyiséget. További kis és középvállalati ügyfeleket célzó újdonság az Üzleti Netbővítő opció, amely a Next Business díjcsomagok mellé az EU zónán belül, valamint belföldön is felhasználható plusz adatmennyiséget biztosít.

International Roaming, Travel & Surf, Mobilfunk Deutsche Telekom AG

A Telekom a nagyvállalati ügyfelei részére továbbra is egyedi megállapodások keretén belül nyújt kedvezményes roaming szolgáltatásokat.

Az új, szabad roamingolást lehetővé tévő lakossági és üzleti ajánlatok mellett a Telekom ügyfeleinek a villámgyors 4G mobilinternet előnyeiről külföldön sem kell lemondaniuk, mivel a szolgáltató 2015 folyamán 30 fölé bővíti 4G roaming partnereinek számát.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

TAG-Heuer-Carrera-Calibre-16-Chronograph-2019-Model-Updated-design-3

SmartWatch

Új modellekkel frissült a TAG Heuer Carrera Calibre kollekció

2019. szeptember 15. vasárnap
Honor Band 5_all_colours_1_web

Kütyük

Magyarországra is megérkezik a Honor Band 5

2019. szeptember 14. szombat
men's  watch, Men's Accessories, beautiful stylish watches

SmartWatch

Prémium okosórához prémium szíj dukál!

2019. szeptember 13. péntek
2019 OLED TV NVIDIA G-SYNC_1

Smart-TV

NVIDIA G-SYNC támogatást kapnak az LG 2019-es OLED televíziói

2019. szeptember 12. csütörtök
iphone11-5

SmartPhone

Ilyenek lettek és ennyibe fognak kerülni az új iPhone-ok

2019. szeptember 12. csütörtök

Dotkom