Connect with us

technokrata

Az OrthoGraph képviseli Magyarországot a European Business Awards-on

Kütyük

Az OrthoGraph képviseli Magyarországot a European Business Awards-on

Magyar mobilalkalmazás fejlesztő cég, az OrthoGraph Kft. a nemzeti közönségnyertes címért versenyez az RSM International által szponzorált European Business Awards-on. A közönség szavazás első alkalommal január 6-án nyílik meg.

Az OrthoGraph-ot már Nemzeti Bajnoknak választották a verseny korábbi szakaszában a belső szakértő bírák, ezen kívül a cég videója felkerült a verseny weboldalára, így adva betekintést az üzleti sikereibe és a cég történetébe. Most, döntősként minden más ország Nemzeti Bajnokával szemben versenyez a közönségszavazatokért. A legtöbb szavazatot kapó cég a Magyar Nemzeti Közönségnyertes címet fogja elnyerni 2015 Március 3-án.

Az online szavazás első fordulója 2015 Január 6 tól 2015 Február 24-ig tart, így biztosítva az  OrthoGraph-nak 7 hetet arra, hogy annyi szavazatot gyűjtsön, amennyit csak lehet. Az év összes videóját a European Business Awards website-ján lehet megtekinteni: www.businessawardseurope.com.

Az OrthoGraph Architect 3D egy magyar fejlesztésű alaprjzfelmérő alkalmazás iPad-re. Az OrthoGraph az első alaprajz készítő alkalmazás az úgy nevezett sketch&tap funkcióval: a szoftver felismeri a képernyőre készített szabadkézi rajzokat és falakká alakítja őket. Az alkalmazás a lemért távolságokat és átlókat használva pontos és professzionális alaprajzokat hoz létre, melyek azonnali visszajelzést biztosítanak a mérés pontosságáról már a helyszínen. Az OrthoGraph az épületfelmérésen felül a BIM koncepciót is támogatja, azáltal, hogy lehetővé teszi szöveges/numerikus tulajdonságok és csatolt képek tárolását.

A közönség szavazás második fordulójára 2015 Március 3-a és 2015 április 16-a között kerül sor és ennek a végső szavazásnak az eredményeképpen megválasztják az Európai Közönségnyertest, akit a 2015 májusában megrendezésre kerülő Díjátadó Gálán jelentenek be.

A videóktól függetlenül mind a 33 európai országot reprezentáló összes Nemzeti Bajnok közül fog kikerülni 100 Ruban d’Honneur cím birtokos, akiket a European Business Awards szakértő bíráinak bizottsága fog megválasztani. Az European Business Awards átfogó nyerteseit a verseny mind a 10 különböző kategóriájában szintén a májusban rendezett Díjátadó Gálán jelentik be.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle