Connect with us

technokrata

10 app, amire szükséged lesz a fesztiválokon

dance-arena1-e1340209277737

Kütyük

10 app, amire szükséged lesz a fesztiválokon

Összegyűjtöttük az összes hasznos applikációt, hogy kiélvezhesd minden pillanatát kedvenc fesztiválodnak.

Hamarosan elkezdődnek a fesztiválok, és jobb ha alaposan felkészülünk, hogy kiélvezhessük minden pillanatát kedvenc zenészeink koncertjeinek. Hogy ebből mi is kivegyünk a részünket, összeállítottunk egy listát azokról az applikációkról, melyek nélkülözhetetlenek egy ilyen eseményen. Nagy figyelmet fordítottunk a biztonságra és a testi épségre, ezen kívül minden olyan funkcióra és információra, mely a kényelmünket szolgálhatják a későbbiekben. Az összes itt található app ingyenesen letölthető a Google Play vagy az App Store áruházakból.

Idén is készültek alkalmazások a nagyobb fesztiválokhoz, és mivel ezek meglehetősen megbízhatónak bizonyultak korábban is, ezekkel kezdenénk. A Sziget, a VOLT és a Balaton Sound applikációja mind tartalmazza a teljes programlistát, és az ehhez kapcsolódó helyszíneket és információkat is. Percek alatt megismerhetjük a fellépőket és leghíresebb számaikat. Ezek mellett egy sokszor igen hasznos térképpel is elláttak bennünket, valamint az applikációkon belül láthatjuk a Facebook, Twitter és más közösségi portálokra írt hivatalos bejegyzéseket. Ezeket a funkciókat Windows Phone esetén, a Festivals app kollektívan biztosítja.

1. Sziget Festival

Capture

2. VOLT Festival 2014

Capture2

3. Balaton Sound 2014

Capture3

4. Find My Friends!

Capture4

Ez az app segít megtalálni ismerőseidet, ha elveszítenétek egymást a nagy tömegben. Mindössze néhány másodperc létrehozni egy új fiókot, ami után könnyedén meghívhatjuk barátainkat az alkalmazásba, akár Windows Phone-on is. Közzéteszi számukra a GPS koordinátákat, mellyel akár az egy órával ezelőtti hollétünket is láthatják. Sok időt megspórolhatunk vele, és aggódnunk sem kell, hogy hova tűnt legkedvesebb ismerősünk.

5. Super-Bright LED Flashlight

led

Szinte esélytelen közlekedni este a kivilágítatlan területeken, és szinte minden évben elesünk néhány sátorcövekben. Kiválasztottuk a legjobbra értékelt lámpa alkalmazást, amivel egyszerűen átjuthatunk a ránk váró akadályokon, ha telefonunk rendelkezik vakuval.

6. SoundHound

soundhound_interface

Ha zenefelismerő programokról beszélünk, többnyire mindenki a Shazam jut eszébe, de most mégsem ezt ajánlanánk. Egy másik remek szoftver is kiválóan ellátja ezen feladatokat, ráadásul, ha elfelejtenénk szám közbe elindítani és ügyesek vagyunk, éneklésünkből is képes azonosítani egy dal. Itt a SoundHound, váljon hasznotokra.

7. Help

help

Amellett, hogy Help applikációval gyorsan és gondolkodás nélkül tárcsázhatjuk a segélyvonalakat, személyes adatainkat is feljegyezhetjük benne, ami nagy segítség lehet annak, aki gondoskodni kíván rólunk. Ilyen például a vércsoportunk, esetleg a gyógyszerallergiáink, vagy csak szüleink és fontosabb személyek elérhetősége. Reméljük senkinek nem kell majd használnia ezt az alkalmazást, de jobb felkészülni ilyen szituációkra is.

8. Hydro drink water

Capture5

Ez a program segít kiszámolni, hogy mennyi folyadékot kell bevinnünk szervezetünkbe, a körülmények és az adottságainktól függően. Mivel teljesen ingyenes, megéri adni neki egy próbát, és használatával talán jobban odafigyelünk egészségünkre.

9. Magisto

ios7-screenshots

Hogy legszebb élményeink ne halványuljanak el, egy videó editor programot is fontosnak találtunk megemlíteni, mellyel remek felvételeket vághatunk össze. A Magisto több, mint 30 millió felhasználóval büszkélkedhet, valamint a Google listázta 2013 legjobb applikációi között.

10. Battery Doctor

Battery-Doctor-Battery-Saver

Na de mit sem ér telefonunk, ha lemerült az akksi. A Battery Doctor egy olyan alkalmazás, mely segít szemmel tartani minden szoftveres és hardveres aktivitást, melyek leginkább merítik készülékeink akkumulátorait. Figyeli, hogy mi az amit nem használunk és érdemes lenne kikapcsolni, valamint kiszámolja a meghosszabbított üzemidőt is Ilyen például egy bekapcsolva felejtett Wifi vagy Bluetooth, melyekre ritkán van szűkség egy koncerten. Az app elérhető Windows Phone rendszereken is.

Célszerű kihelyezni a főoldalára a fenti alkalmazásokat, a gyorsabb elérés érdekében, és ezzel biztosítani, hogy semmi nehézségünk ne legyen a későbbiekben. Miért is ne használjuk ki a modern technológia adta lehetőségeket egy fesztiválon is. Mindenkinek jó szórakozást és remek élményeket kívánunk.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Face-en

Tesztek

2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd
the_english_surgeon_534448a

Alkalmazások, szoftverek

Idegesek leszünk, ha nem tölt fel elég gyorsan a selfie?

2017. február 27. hétfő