Connect with us

Hirdetés

technokrata

50 GB felhőt ad a MediaFire applikációja

Dotkom

50 GB felhőt ad a MediaFire applikációja

Ami még fontos: mindezt ingyen.

Azzal már foglalkoztunk korábban, hogy semmi sincs ingyen, és még most is szólunk, hogy nem mindig jó mindent a felhőben tárolni, mert bizony az is tovaszállhat, esetleg viharfelhővé alakul és adatainkhoz csak pénzért juthatunk majd hozzá. Persze vannak pozitív történetek is, nekem például a merevlemezem elhalálozott, de mivel ifjúkoromban szorgalmasan töltöttem fel SkyDrive-ra a fényképeket, így azok legalább meg tudtak maradni mementónak.

A MediaFire ajánlata azonban túlmutat a hasonló kezdeményezésektől, ugyanis még a SkyDrive is „csak” 25 GB-ot ad ingyen, a nagyobb nevek, mint a Box vagy vagy Dropbox mindössze 5-10 GB-ot adnak alapból. Persze vannak promóciók, amelyek közül kiemelném a Sony és a Box közös ajánlatát, mely egyes Xperia modellek megléte mellett évente megújuló szerződés keretében 50 GB felhőt biztosítanak számunkra. A MediaFire annyiban más talán, hogy új fiú a mobil platformon, így az ajándék 50 GB valószínűleg nem tart örökké, ráadásul az is elképzelhető, hogy egy év múlva lejár az ingyenesség, aztán pedig vagy veszítünk adatainkból, vagy gyorsan leszedjük onnan őket, mert aztán fizethetünk, mint a katonatiszt.

mediafire iphone

Ők vállalják, hogy minden androidos felhasználónak 50 Gb-ot adnak ingyen. Egy olyan felhőt kapunk, ahova feltölthetünk, letölthetünk, mozgathatunk tartalmat könyvtárból könyvtárba, dokumentumokat nézhetünk, és így tovább. Az app tehát elérhető iPad-re, iPhone-ra és Androidra, de utóbbinál nem minden modellre, így például Nexus 7-re se, plusz megköveteli az Android 2.2-t.

 



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
hisense
apple
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés