Connect with us

Hirdetés

technokrata

Felejtsd el a csekket, fizess mobillal!

Kütyük

Felejtsd el a csekket, fizess mobillal!

A Pannon, a T-Mobile és az FHB Kereskedelmi Bank együttműködésében működtetett MobilFizetés szolgáltatás mostantól újabb kényelmes fizetési lehetőséget biztosít a szolgáltatásra szerződött ügyfeleknek. Mostantól a MobilFizetés szolgáltatás segítségével a Díjbeszedő Zrt. által kezelt közműszámlák kifizetésére is lehetőség nyílik.

A díjmentes regisztrációt követően minden hónapban a fizetés esedékességekor az ügyfél a Díjbeszedő Zrt.-től egy közműszámla kiegyenlítésére vonatkozó MobilFizetési üzenetet kap a telefonjára. Az üzenet tartalmazza a Díjbeszedő Zrt. nevét, a fizetendő összeget (a közmű számla ellenértékét), az előfizető Díjbeszedőnél nyilvántartott ügyfél azonosítóját, az ügyfél által a regisztrációkor megadott, a számlához tartozó becenevet, valamint a MobilFizetés üzenet érvényességi idejét, ami egyben a fizetési határidőt is jelenti.

A számla kiegyenlítése a MobilFizetésben megszokott módon az mSzámla kiválasztásával és a hozzá tartozó mKód megadásával történik. A MobilFizetés Beszedéssel bonyolított befizetések megjelennek a szolgáltatáshoz kapcsolódó havi bankszámlakivonaton, így a befizetés ténye utólag is igazolható.

A MobilFizetés elfogadóhelyeinek száma, a kifizethető termékek és szolgáltatások köre folyamatosan bővül, amelyről a szolgáltatók és a MobilFizetést elfogadó partnerek rendszeresen tájékoztatják az ügyfeleket.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés