Connect with us

Hirdetés

technokrata

Androidos telefon a T-Mobile-tól

Kütyük

Androidos telefon a T-Mobile-tól

A T-Mobile bejelentette Android-alapú okostelefonját, a Pulset. A cég korábbi Androidos készülékeinek, azaz a G1 Google-telefonjának és a G2 Touch készülékének népszerűségére építve, a Pulse a szolgáltató előfizetőinek a közösségi kapcsolattartás és a mobilinternetezés divatos és újszerű módját kínálja.

A Huawei-el együttműködésben gyártott, fényes fekete, antracit kerettel rendelkező készülék 3,2 megapixeles auto-fókuszos kamerával, 3,5″ méretű HVGA érintőképernyővel, HSDPA/HSUPA, Bluetooth, Wi-Fi, GPS és G-Sensor funkciókkal, valamint SD-kártya bővítőhellyel, gömb alakú navigációs gombbal rendelkezik – és mindez egy karcsú, csupán 13,5 mm tokozásban.

A Pulse októbertől lesz kapható Magyarországon. A készülék áráról és forgalmazásáról később, az általános piaci bevezetést követően áll majd rendelkezésre bővebb információ. A T-Mobile Pulse kizárólagosan nyolc európai országban – Németország, Nagy-Britannia, Hollandia, Ausztria, Macedónia, Csehország, Horvátország és Magyarország – kerül forgalomba.

A Pulse tulajdonosai menet közben is online kapcsolatban maradhatnak, a szélessávú 3G/HSDPA-s hálózaton keresztül használhatják a közösségi alkalmazásokat, e-mailezhetnek és élvezhetik az instant üzenetküldés előnyeit. A készülékre előre telepítették a Google legnépszerűbb szolgáltatásait, de emellett az egyre bővülő Android alkalmazások köréből is letölthetik kedvenceiket a tulajdonosok. A készülék használata egyszerű és élvezetes az érintőképernyőnek és a gömb alakú navigációs gombnak köszönhetően.

A készülék a gyártói adatok szerint akár 3,5 órás beszélgetési és 300 órás készenléti időt is kínál, maximum 16 GB -os memóriabővítési lehetőséggel rendelkezik és a legújabb Android 1.5 operációs szoftver fut rajta.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés