Connect with us
Hirdetés

technokrata

Karácsonyi ajándékot keresel? 5 kütyü, amivel nem lőhetsz mellé!

Kütyük

Karácsonyi ajándékot keresel? 5 kütyü, amivel nem lőhetsz mellé!

Karácsonyi ajándékot keresel? 5 kütyü, amivel nem lőhetsz mellé!

Szeretnéd magad vagy egy ismerősöd meglepni egy jó karácsonyi ajándékkal, amely nem vészesen drága? Akkor olvasd el mostani ajánlónkat, amelyben 5, hasznos terméket ajánlunk, megfizethető áron!

chromecast

Google Chromecast 2

Nem kell feltétlenül méregdrága okostévét venni ahhoz, hogy az ember egy mozdulattal megnézhesse a YouTube-os felvételeket vagy épp a néhány órája felvett fontos eseményt tartalmazó videóját. A Google nagy sikerű tévéokosítójának második generációjával Full HD felbontású tartalmakat vihetünk ki a készülékre, méghozzá igen egyszerűen. Csatlakoztatásához ugyanis nincs szükség másra, mint egy HDMI csatlakozóra, ezután pedig Android és iOS rendszerű táblagépekkel és okostelefonokkal, valamint Windowst vagy épp Chrome OS-t futtató PC-vel is használhatjuk. A modell ideális karácsonyi ajándék, az ára pedig nem is elviselhetetlen, már 15 ezer forint körüli összegért megvásárolható.

logitechk400pls

Logitech Wireless Touch K400 Plus

Legyen szó akár egy otthoni mozizásról, akár egy beadandó megírásáról, a Logitech vezeték nélküli billentyűzetével biztosan kényelmesen begépelheted azt, ami szeretnél. A kompakt, mégis teljes értékű gombokkal rendelkező billentyűzet beépített érintőpadot is kapott, így külön egérre sincs szükség. Mindamellett, hogy alapvetően egy HTPC-khez készített billentyűzetről van szó, akár otthoni vagy irodai környezetben, egy monitor előtt is megállja a helyét a K400 Plus, így bátran tudjuk javasolni. Akárcsak a Chromecast, ez is 15 ezer forint körüli áron érhető el.

samsungevomicrosd

Samsung microSDXC EVO 64 GB

Néhány évvel ezelőtt még 128 MB-os microSD kártyákat kínáltak 10 ezer forint körül, mára pedig eljutottunk oda, hogy egy 64 GB-os példány is hazavihető ezért az összegért. Nagyon jó ajánlat például a Samsung EVO sorozatába tartozó Class 10-es kártya, amely a tulajdonságainak köszönhetően akár 4K videofelvételek rögzítéséhez is használható. Az UHS-I szabványnak hála ugyanis minimum 10 MB/s-os adatrögzítési sebességre képes kártyáról van szó, így a modern okostelefonokban sem mond majd csődöt az apró eszköz.

xiaomipowerbank

Xiaomi Power Bank

Igencsak kellemetlen, amikor az ember út közben azzal szembesül, hogy a telefonjából kifogyott a szufla. Ha veled vagy valamelyik ismerősöddel is gyakran előfordult ilyesmi, akkor jó ha tudod, hogy számukra egyszerű megoldást jelenthet egy Powebank. Ilyen például a Xiaomi modellje is, amely 10000 mAh-es akkumulátort tartalmaz, így egy okostelefont négy-öt alkalommal, míg egy táblagépet körülbelül kétszer is teljesen feltölthet. Ehhez mérten pedig egyáltalán nem is drága, hiszen egy darab már 7 ezer forint körüli összegért hazavihető.

colorbanda12

Huawei Color Band A1

Mostanság elképesztő méreteket öltött a fitnesz-őrület, így még azok is rákaptak a mozgásra, akiket korábban ki sem lehetett mozdítani a monitorok mögül. Az asztaltól való elmozdulást a legegyszerűbben egy fitnesz-karkötővel érhetjük el, ezek az eszközök ugyanis folyamatosan monitorozzák a viselkedésünket, így a nap végén képbe kerülhetünk azzal, hogy eleget mozogtunk-e az elmúlt órák során. Ezt teszi a Huawei újdonsága is, a Color Band A1 többek között az elégetett kalóriákról, a megtett lépésekről, az átgyalogolt kilométerekről is pontos statisztikát készít, így a nap végén elégedetten csettinthetünk, hogy ma is többet tettünk az egészségünkért. A hasznos kütyü ára sem vészes, hiszen már 13 ezer forintért megvehetjük!

Korábbi ajánlóinkban már összegyűjtöttük a legjobb csúcskategóriás okostelefonokat, válogattunk a középkategória kínálatából, illetve ajánlottunk 5 táblagépet is!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

IoT-Magazin.hu

Kütyük

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés
Hirdetés