Connect with us

Hirdetés

technokrata

T-Mobile: szélsebes net a tájfutóknak

Kütyük

T-Mobile: szélsebes net a tájfutóknak

A T-Mobile biztosítja a kommunikációs technológiát az idei Tájfutó Világbajnokságon.

Augusztus 16. és 23. között Miskolcon kerül sor a 2009. év Tájékozódási Futó Világbajnokságára. Nagy sikerként könyvelik el ezt a szervezők, hiszen Magyarország legutóbb 24 éve kapta meg a jogot a világverseny megrendezésére, akkor Zalaegerszeg volt a házigazda.

A verseny csodálatos természeti adottságokkal rendelkező terepen zajlik majd: a Bükk-hegységben és az Aggteleki-karszton. A rendezőkben felmerült az igény, hogy a világbajnokság szervezését és lebonyolítását a legmodernebb kommunikációs technika alkalmazásával egyszerűbbé és zökkenőmentesebbé tegyék, de ehhez az adott természeti környezetben nem mindenütt állt rendelkezésre mobilkommunikációs hálózat.

A T-Mobile, az aktív és egészséges életmód és a fenntartható fejlődés elkötelezettjeként a világverseny egyik fő támogatója. A szolgáltató bővítést hajt végre a mobilhálózattal kevésbé ellátott területeken, melynek segítségével nagy sebességű internet-hozzáféréshez jutnak, illetve egymással összeköttetésbe kerülhetnek a rendezvény szervezői és résztvevői.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés