Connect with us

Hirdetés

technokrata

Óriásit zuhan az iPhone ára – jön az új modell

Kütyük

Óriásit zuhan az iPhone ára – jön az új modell

A generációváltásnak köszönhetően az iPhone ára soha nem látott mélységekbe zuhanhat.

Steve Jobs, az Apple első embere várakozások szerint június 9-én, vagyis jövő hét hétfőn jelenti majd be a második generációs iPhone-t: ez az immár nem csak GPRS és EDGE, hanem UMTS és HSDPA adatátvitelt is támogató újdonság várhatóan a nyár közepén fog megjelenni a kereskedelmi forgalomban.

Ennek hatására az első generációs iPhone ára jelentősen csökkenni fog. Konkrét példát tekintve, az O2 szolgáltató az Egyesült Királyságban júliusban 99 fontra (30 ezer forint) fogja mérsékelni a készülék árát, melynek eredeti ára ugyebár 269 font (82 ezer forint).

Ahogy arról már beszámoltunk, a német T-Mobile már április elején lenyomta az iPhone árát, hiszen Complete XL tarifacsomag vásárlása esetén mindössze 99 euróba (24 ezer forint) kerül a ˝csodamobil˝. Elemzők szerint könnyen elképzelhető, hogy a nyár vége felé még ennél is olcsóbban, alig 70-80 euróért is kapható lesz a készülék. Fontos megjegyezni, hogy az említett árak a 8 GB-os iPhone-ra értendőek, hiszen míg ezt a modellt a már említett 99 eurós áron forgalmazza a német T-Mobile, addig a 16 GB-os változat ára továbbra is 499 euró.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés