Connect with us

Hirdetés

technokrata

Az év legjobb navigációja

Kütyük

Az év legjobb navigációja

Lássuk, hogy idén mely navigációs megoldások részesültek Vision Mobility elismerésben!

A hazai Nav N Go immár jól ismert navigációs megoldása rangos elismerést kapott. Ahogy arról már beszámoltunk, a Nav N Go az elmúlt napokban a németországi Hannoverben megrendezett CeBIT 2008 szakkiállítást használta fel arra, hogy hivatalosan is bejelentse legfrissebb navigációs alkalmazását, az iGO My way 8-at.

Nos, a navigációs piacon jól ismert, Vision Mobility nevű egyesület az idei CeBIT-en ˝Az év legjobb navigációs szoftvere˝ és ˝Az év innovációja 2008˝ díjjal tüntette ki a Nav N Go-t, a hazánkban áprilistól megvásárolható, fejlett 3D megjelenítésre képes iGO 8-cal kapcsolatos fejlesztéseiért.

A Vision Mobility a ˝Legjobb Windows Mobile Professional készülék˝ díjat a HTC Touch Dual-nak, a ˝Legjobb integrált GPS-es Windows Mobile készülék˝-nek járó elismerést pedig a HTC Touch Cruise-nak ítélte oda. A ˝Legjobb Ultra Mobil PC˝ a HTC Shift lett, a ˝Legjobb Windows Mobile Standard készülék˝ díjat pedig a HTC S730 zsebelte be. Végül, de nem utolsó sorban említést érdemel, hogy ˝Legjobb PNA˝-nak a Mio C620t-t választotta meg a rangos zsűri.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés