Connect with us

Hirdetés

technokrata

Mivel szórakoztassuk kollégáinkat a két ünnep között?

Kütyük

Mivel szórakoztassuk kollégáinkat a két ünnep között?

Játszótér az irodában…

Az ajándékozási ötletforrásnak is kitűnő Office Playground weboldal nagyon mókás eszközöket és ötleteket kínál, testre szabottan irodai használatra. Válogassunk kedvünkre!

A tehéncsúzli az irodai hadviselés egyik nélkülözhetetlen darabja, de arra is alkalmas, hogy a kellően apró dolgokat a legrövidebb időn belül eljuttassuk a megfelelő íróasztalra. Az ujjainkat tegyük a zsebet rejtő mellső patákba, húzzuk vissza a hátsó lábakat, és miközben célba juttatja az adott tárgyat, kedvesen felbőg, hogy jelezze annak érkezését.

A 23 centiméteres rágóadagoló Gumball Machine 16,99 dollárért kapható. Ezzel a szerkezettel mi válhatunk az irodai élet középpontjává, ugyanis mindenki szívesen kerülgeti majd az asztali rágó-automatát. Sőt, olykor elcserélhetjük a legalantasabb munkákat is egy-egy rágógumiért. A nosztalgikus stílusú szerkezetbe cukorka, vagy mogyoró is tölthető. A gép irodai alapkövetelmény!

Ha szeretjük az állatokat és a kertészkedést is, miért is ne kombinálhatnánk a kettőt, ráadásul az irodában? Ezek a helyes kis kerámiacserepek kiválóan alkalmasak arra, hogy a téli ünnepi szezon alatt némi színt és mókát vigyünk a félig kihalt irodai életbe. Nézzük, ahogy cseperednek a magocskák, és ha nagyra nőttek, nyírjuk meg, vagy kerítsünk neki valamelyik fiók mélyéről egy szalagot.

Tovább
Hirdetés

Kapcsolódó cikkek


Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés