Connect with us

Hirdetés

technokrata

Vodafone: netezz a saját laptopodon!

Kütyük

Vodafone: netezz a saját laptopodon!

Immár notebookot is választhatunk magunknak a Vodafone-nál a korlátlan mobil net csomag mellé.

A Vodafone legújabb ajánlata keretében az akciós Vodafone Internet Fix tarifacsomag vásárlása esetén, a havi előfizetéses egyéni, vagy üzleti előfizetők egyedi kedvezményekre jogosultak. Az ajánlat alapján a Vodafone E220 HSDPA USB-modem bruttó 1 forintért, a Vodafone-nál az akció részeként bemutatott Acer Aspire 5315, vagy HP Compaq 6720s hordozható számítógépek pedig kedvezményes áron érhetők el. Az akció keretében vásárló ügyfelek pedig normál használat esetén korlátlanul kapcsolódhatnak a Vodafone szélessávú Internetes hálózatára.

˝A Vodafone folyamatosan fejleszti szélessávú vezeték nélküli hálózatát, ma már 55 településen érhető el a villámgyors Internet. Legújabb ajánlatunkkal szeretnénk biztosítani ügyfeleink számára, hogy ne csak a modemhez, de az Internet-eléréshez ma már szinte elengedhetetlen noteszgépekhez is hozzájuthassanak a mi kínálatunkban˝ – mondta dr. Beck György, a Vodafone Magyarország vezérigazgatója.

A noteszgépeket az akció keretében a Magyar Cetelem Bank Zrt. által meghatározott feltételekkel bíró áruhitellel is meg lehet vásárolni.

Tovább
Hirdetés

Kapcsolódó cikkek


Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés