Connect with us

Hirdetés

technokrata

Titkos új Sony Ericsson mobilok 4 hét múlva!

Kütyük

Titkos új Sony Ericsson mobilok 4 hét múlva!

Vadonatúj Sony Ericsson mobilok a láthatáron.

Amennyiben hihetünk a pletykáknak, a japán-svéd gyártó legközelebb 1 hónap múlva, egész pontosan augusztus 14-én fog bemutatni új mobiltelefonokat. Ezen a bizonyos keddi napon debütál majd várakozások szerint a jelenleg Victoria fejlesztési kódnevet viselő újdonság, melynek pontos típusjelzését egyelőre még nem ismerjük.

A nemrégiben bemutatkozott Sony Ericsson T650i-nél némileg vékonyabb kialakítással rendelkező készülék borítása műanyagból készül, a hátlapba integrált kamera optikáját pedig egy elhúzható fedlap védi a kisebb-nagyobb karcolásoktól. A fényképezőgéppel maximum 3,2 megapixeles felbontású fotók készíthetők, ha minden igaz, autofókusz segítségével. A négyfajta színben érkező készülékről egyelőre nem lehet tudni, hogy megkapja-e a Cyber-shot típusjelzést, az viszont egyre valószínűbb, hogy xenon-vaku nem lesz benne.

Ugyancsak augusztus 14-én esedékes egy a Vodafone termékpalettájára szánt új Sony Ericsson telefon bemutatása. A Jie kódnevű modell tulajdonképpen nem más, mint a már bejelentett Sony Ericsson K530i némileg továbbfejlesztett, villámgyors HSDPA adatátvitellel felvértezett új kiadása. A külső design tekintetében egyébként nem sok külünbséget lehet majd felfedezni a K530i és a Jie között.

Megjegyzendő, hogy ezek egyelőre csak pletykák, tehát kéretik némi fenntartással kezelni őket.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés