Connect with us

Hirdetés

technokrata

A legújabb szétcsúsztatható okostelefon

Kütyük

A legújabb szétcsúsztatható okostelefon

Bemutatjuk, hogy pontosan hogy néz ki a HTC új okostelefonja.

A HTC Vox kódnevű alaphelyzetben úgy néz ki, mint egy hagyományos okostelefon, vagyis nagy méretű kijelzője alatt ott a szokásos szám/karakter billentyűzet. Az alábbiakban a Boy Genius féle felvételeken látható készülék érdekessége abban rejlik, hogy jobboldalra kicsúsztatható egy második billentyűzet is, mely természetesen teljes értékű és QWERTY kiosztással rendelkezik.

A négysávos (850/900/1800/1900 MHz) GSM modullal felvértezett HTC újdonság GPRS és EDGE kompatibilitást kapott, az UMTS és a HSDPA azonban úgy tűnik, hogy kimaradt belőle. A telefonba egyébként egy nem túl fejlett processzor került, konkrétan egy 200 MHz-es frekvencián üzemelő, Texas Instruments OMAP 850-es chip. A 128 MB RAM-ból és 64 MB ROM-ból álló belső memória a mai elvárásoknak megfelelően bővíthető, még pedig miniatűr méretű microSD (TransFlash) memóriakártyákkal.

A vizuális megjelenítésről ezúttal egy 2,4 colos képátlójú TFT display gondoskodik, mely QVGA (320×240 pixel) felbontással és 262 ezer színárnyalattal büszkélkedhet. A hagyományos kialakítású, Windows Mobile 5.0 operációs rendszerű készülék kapcsán említést érdemel továbbá a Bluetooth kontroller, a 802.11b/g kompatibilis Wi-Fi vezérlő, a miniUSB csatlakozó, illetve a 2 megapixeles (1.600×1.200 képpont) felbontású integrált kamera.

A kereskedelmi forgalomban HTC S710 néven debütáló, 100x50x18 milliméter méretű okosság pontos árát egyelőre sűrű homály fedi.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés