Connect with us

A legjátékosabb mobil

Kütyük

A legjátékosabb mobil

Az alábbiakból kiderül, hogy melyik telefon tulajdonosai szeretik leginkább a mobil játékokat.

Az ingyenes Java szoftvereket letöltésre kínáló Mobile Rated a napokban összeállított egy listát azokról a mobiltelefonokról, melyekre a legnagyobb arányban töltenek le játékokat a felhasználók. Az első helyen a Sony Ericsson W810i végzett, az ezüstérmes készülék pedig meglepő módon a RIM BlackBerry 8100 lett. A harmadik pozíciót a Sony Ericsson K750i birtokolja, a Nokia 6600 pedig a negyedik helyen tanyázik, nem sokkal megelőzve a Motorola V3-at.

A négysávos (850/900/1800/1900 MHz) GSM modullal felszerelt W810i nem csak a GPRS Class 10, hanem az annál jóval gyorsabb EDGE Class 10 adatátviteli technológiát is támogatja, a 3G kompatibilitás azonban sajnos még mindig hiányzik.

A TFT technológiájú folyadékkristályos kijelző egyes korábbi pletykákkal ellentétben nem 240×320 pixeles felbontású, hanem maradt 176×220 képpontos, illetve 18 bites színmélységű (262.144 színárnyalat). Az integrált digitális fényképezőgép 2 megapixeles felbontású, négyszeres digitális zoomos és természetesen autofókusz funkciós. A kamerával készített fotók és videóanyagok egyrészt a 20 MB-os belső memóriában, másrészt pedig az 512 MB-os (maximum 2 GB) memóriakártyán tárolhatók el.

A Sony Ericsson W810i további fontosabb jellemzői közé tartozik a teljes körű SMS, EMS és MMS támogatás, az elektronikus levelezési kliens, a Java kompatibilitás, a VideoDJ és MusicDJ alkalmazás, a negyvenszólamú polifonikus hangzás, az USB 2.0 interfész, a SyncML technológia, valamint a Bluetooth és IrDA vezeték nélküli adatátvitel.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom