Connect with us

Nokia zeneajánló: fő a változatosság

Kütyük

Nokia zeneajánló: fő a változatosság

A Nokiával karöltve a világ negyven független zeneboltja testre szabható zenei ajánlatot állít össze.

A Music Recommenders ajánlatában a Föld különböző tájainak zenéi és sokféle stílusa találkozik, így a zenerajongók folyamatosan megismerhetik a legújabb zenéket, és az ajánlók segítségével eddig ismeretlen zenészeket is felfedezhetnek.

A nemzetközi hírű, független zeneboltok között szereplő Fat Beats (New York), Reckless (Chicago), Pure Groove (London), Hard Wax (Berlin), és Mona Records (Tokió) tizenkét műfajban: a poptól a rockon át a klasszikus, a jazz és az elektronikus zenéig a legújabb dalokból kínál testre szabott ajánlót. Az üzletek szakértői havonta összeállítanak néhány számot az általuk ismert műfaj újdonságai közül.

A világ zenéi között megszállottan kutató David Bowie játssza majd a zenei ˝keresztapa˝ szerepét. Minden hónapban cikkekkel és podcastokkal járul hozzá a Music Recommenders munkájához, megosztja a közönséggel legizgalmasabb felfedezéseit, és egy Wim Wenders (Buena Vista Social Club) által rendezett rövidfilmben is feltűnik, amely az új zenéket és a zeneboltok világát népszerűsíti világszerte.

A felhasználók ingyenesen keresgélhetnek a zenék között, böngészhetik a kínálatot az ajánló személye, a dal műfaja vagy stílusa szerint, belehallgathatnak a számokba, elolvashatják a heti híreket és a zenészekkel készített interjúkat, zenei városkalauzokat lapozhatnak végig, sőt, az üzletekkel és az ajánlókkal kapcsolatos információkat is kaphatnak. Regisztrálás után az előfizetők azonnal a saját ízlésükhöz szabott, 30 számból álló listát kapnak, amelyről megvásárolhatják a nekik tetsző dalokat. A felhasználóknak havonta egyszer, közvetlenül az e-mail postafiókjukba kézbesítik ki a legfrissebb ajánlókat és a cikkeket.

A Music Recommenders béta változatban 2006 novembererétől lesz elérhető. A résztvevő üzletek teljes listája a www.musicrecommenders.com/stores oldalon olvasható.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

mobilfoto_kiallitas_budapest_19

Esemény

Mobilfotó-kiállítás perui portrékból

2019. augusztus 19. hétfő
casio Gravitiymaster

Kütyük

A 72 grammos Gravitymaster

2019. augusztus 19. hétfő
Honor20Pro
LG IFA díjnyertes termékek 2019

Kütyük

2019-2020 legjobb prémium OLED TV-je

2019. augusztus 18. vasárnap
mr-george-zhao-president-of-honor-at-the-honor-vision-china-launch_web

Smart-TV

A Honor teljesen újraértelmezi a Smart-TV fogalmát

2019. augusztus 17. szombat

Dotkom

YouTube előfizetés

Digitális oktatás

YouTube Music előfizetés diákkedvezménnyel

2019. augusztus 19. hétfő
maxresdefault-1

Dotkom

A Huawei bemutatta saját operációs rendszerét

2019. augusztus 11. vasárnap
maxresdefault

Dotkom

A Vodafone beindította a jövő szenzorhálózatát

2019. augusztus 7. szerda
psd2 blockbenpay
adesso magyar iroda

Dotkom

Képviseletet nyit az adesso Magyarországon

2019. augusztus 5. hétfő