Connect with us

Hirdetés

technokrata

Nokia zeneajánló: fő a változatosság

Kütyük

Nokia zeneajánló: fő a változatosság

A Nokiával karöltve a világ negyven független zeneboltja testre szabható zenei ajánlatot állít össze.

A Music Recommenders ajánlatában a Föld különböző tájainak zenéi és sokféle stílusa találkozik, így a zenerajongók folyamatosan megismerhetik a legújabb zenéket, és az ajánlók segítségével eddig ismeretlen zenészeket is felfedezhetnek.

A nemzetközi hírű, független zeneboltok között szereplő Fat Beats (New York), Reckless (Chicago), Pure Groove (London), Hard Wax (Berlin), és Mona Records (Tokió) tizenkét műfajban: a poptól a rockon át a klasszikus, a jazz és az elektronikus zenéig a legújabb dalokból kínál testre szabott ajánlót. Az üzletek szakértői havonta összeállítanak néhány számot az általuk ismert műfaj újdonságai közül.

A világ zenéi között megszállottan kutató David Bowie játssza majd a zenei ˝keresztapa˝ szerepét. Minden hónapban cikkekkel és podcastokkal járul hozzá a Music Recommenders munkájához, megosztja a közönséggel legizgalmasabb felfedezéseit, és egy Wim Wenders (Buena Vista Social Club) által rendezett rövidfilmben is feltűnik, amely az új zenéket és a zeneboltok világát népszerűsíti világszerte.

A felhasználók ingyenesen keresgélhetnek a zenék között, böngészhetik a kínálatot az ajánló személye, a dal műfaja vagy stílusa szerint, belehallgathatnak a számokba, elolvashatják a heti híreket és a zenészekkel készített interjúkat, zenei városkalauzokat lapozhatnak végig, sőt, az üzletekkel és az ajánlókkal kapcsolatos információkat is kaphatnak. Regisztrálás után az előfizetők azonnal a saját ízlésükhöz szabott, 30 számból álló listát kapnak, amelyről megvásárolhatják a nekik tetsző dalokat. A felhasználóknak havonta egyszer, közvetlenül az e-mail postafiókjukba kézbesítik ki a legfrissebb ajánlókat és a cikkeket.

A Music Recommenders béta változatban 2006 novembererétől lesz elérhető. A résztvevő üzletek teljes listája a www.musicrecommenders.com/stores oldalon olvasható.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés