Connect with us

Hirdetés

technokrata

Sony Ericsson: jönnek a PlayStation és Wega mobilok!?

Kütyük

Sony Ericsson: jönnek a PlayStation és Wega mobilok!?

A Sony Ericsson a zenelejátszós Walkman mobilok és a fotózásra kihegyezett Cyber-shot telefonok után most újabb izgalmas fejlesztéseken dolgozik.

Amennyiben hinni lehet a pletykáknak, a japán-svéd gyártó a közeljövőben vadonatúj mobil játékgépeket, illetve fejlett TV-vevő szolgáltatásokkal rendelkező új multimédiás telefonokat fog bevezetni a piacra.


Rikko Sakaguchi, a Sony Ericsson termék és szolgáltatás tervezési részlegének alelnöke egy malmöi (Svédország) média konferencián azt mondta, hogy ˝a vállalat dolgozik valamin˝, mármint egy PlayStation jellegű mobiltelefon vonatkozásában, azonban emberünk természetesen nem kívánta előre lelőni a poént és nem árult el további információkat az üggyel kapcsolatban. Sakaguchi elmondta, hogy tervbe van véve egy nem csak játékra, hanem játékra és mobil kommunikációra egyaránt használható új termék kifejlesztése.

A rendezvényen elhangzott többek közt az a ˝kényes˝ kérdés is, hogy a Sony Ericsson a Walkman és a Cyber-shot után nem kíván-e például Wega típusjelzésű TV-vevős mobilokkal előrukkolni? Sakaguchi azt válaszolta, hogy a cégnek vannak ez irányú tervei, azonban részleteket nem szeretett volna elárulni. Emberünk annyit azért elmondott, hogy egy olyan, vadonatúj mobiltelefon termékcsalád, mint például a Walkman széria kifejlesztése körülbelül 2 évig tart.

Megjegyzendő, hogy korábban olyan pletykákat is lehetett hallani, hogy a Sony Ericsson a Handycam típusjelzést is meghonosítja a mobil szektorban, még pedig fejlett videófelvevős új telefonok révén. Mint ismeretes, a 3 megapixeles Sony Ericsson K800i Cyber-shot videózás tekintetében igen csak a riválisok mögött kullog.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés