Connect with us

technokrata

Medal of Honor: bárhol és bármikor!

Kütyük

Medal of Honor: bárhol és bármikor!

A második világháború hősies csatái hordozhatóvá válnak. Az Electronic Arts bejelentette a Medal of Honor Heroes PSP rendszerre fejlesztett változatát, mellyel a játékosok bárhová magukkal vihetik a Medal of Honor (MoH) eredeti második világháborús csatáit.

A sorozat legfőbb alapelveire, például a történelmi pontosságra, hűségre és hitelességre nagy gondot fordító Medal of Honor Heroes a díjnyertes Medal of Honor család legújabb tagja. Az eredetileg 1999-ben megjelent játékot sokan a második világháborús belső nézetes (First Person Shooter – FPS) akciójáték-műfaj megteremtőjének tartják. A Medal of Honor sorozat ezúttal PSP rendszeren debütál.


A teljesen egyedi történetet felölelő és a PSP előnyeihez igazodó Medal of Honor Heroes kizárólag PSP rendszeren lesz elérhető. A játékosok megismerhetnek egy vadonatúj egyjátékos kampányt, de részt vehetnek akár 32 fős vezeték nélküli többjátékos kalandokban is, 15 különböző térkép és hat eltérő többjátékos üzemmód közül választva. A játékosok legfeljebb 8 társukkal együtt rögtönzött LAN játékot is indíthatnak. A ˝skirmish˝ üzemmód gyors játékot lehetővé tevő ˝quickplay˝ küldetéseivel pedig azonnal az események sűrűjébe vethetik magukat, de létrehozhatnak testreszabott küldetéseket is, amelyek révén az újrajátszhatóság is biztosított.

A Medal of Honor Heroes játékosok vadonatúj MoH élményeket élhetnek át, miközben a korábbi Medal of Honor játékokból ismert kedvenc szereplőjük bőrébe bújva három küldetésen verekszik át magukat. Jimmy Patterson hadnagy – az eredeti Medal of Honor és a mára klasszikus Medal of Honor Frontline sztárja – szerepében átélhetjük Hollandiában töltött idejének egy eddig ismeretlen fejezetét a „Market Garden” hadművelet részeként. A Medal of Honor Allied Assault Breakthrough játékból ismert John Baker őrmesterként feladatunk az olasz tengerparton felállított német védelmi vonalak elleni szabotázsakciók végrehajtása, hozzájárulva ezáltal ahhoz, hogy a partraszálló egységek minél előbb felszabadíthassák Európát Hitler vasmarka alól. A Medal of Honor European Assault során megismert William Holt hadnagy tiszti sapkáját felvéve visszatérhetünk az Ardennek erdei közé a német ellentámadás idején, hogy az OSS (az amerikai titkosszolgálat) megbízásából pontot tegyünk néhány ügy végére. A játékosok menet közben 20 klasszikus karaktert fedezhetnek fel a többszereplős játékokban, amelyek révén változatosabb és testreszabhatóbb online élményekben lehet részük.

˝A Medal of Honor hősies második világháborús csatáit most először élhetjük át PSP platformon bármikor és bárhol a világon˝ – mondta Mike Quigley, az EA marketingért felelős elnökhelyettese. ˝A PSP előnyeit kihasználó jellemzők, elsősorban a 32 játékost támogató vezeték nélküli többjátékos ˝skirmish˝ (csetepaté) üzemmód és a felfedezésre váró karakterek adnak valóban új és izgalmas ízt a Medal of Honor család legújabb tagjának˝.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Face-en

Tesztek