Connect with us

Hirdetés

technokrata

Tarol az ingyenes hétvége a Pannonnál

Kütyük

Tarol az ingyenes hétvége a Pannonnál

Az ingyenes WAP-hétvégének és a kibővült műsorkínálatnak köszönhetően megduplázódott a Pannon WAP-forgalma, a mobilon tévézők száma pedig több mint tízszeresére emelkedett a hétvégéken.

Minden nyári hétvégén ingyenes WAP- és MobilTV szolgáltatást kínál a Pannon ügyfeleinek. A rendkívüli kedvezmény mellett az MTV1 a TV2, az RTL Klub, az ATV és Duna TV több mint száz műsorából válogathatunk mobilunkon.

Az indulás óta a MobilTV műsorait nézők száma több mint tízszeresére emelkedett, a WAP adatforgalma megduplázódott. A böngészhető tartalmak közül továbbra is a hírek a legnépszerűbbek, de az elmúlt időszakban a labdarúgó-világbajnokság oldala is rendkívül látogatott volt.

A Pannon W@P főoldalán a MobilTV menüpontra kattintva nézhetőek-hallhatóak a díjmentes tartalmak. Az ingyenes WAP-ozási lehetőség ezenfelül 10 MB adatforgalom erejéig vehető igénybe, ez a rendszeres felhasználáshoz is bőven elegendő.

A Pannon már a lakosság 80 százalékának biztosítja a gyors adatátvitelt biztosító hálózatot, így az élő műsorok is kiváló minőségben élvezhetőek a mobiltelefonok képernyőjén. A kedvezményes lehetőség igénybevételéhez előzetesen regisztrálni kell a Pannon hálózatából díjmentesen hívható 1741-es telefonszámon.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés