Connect with us

Hirdetés

technokrata

Nokia: mobil GPS navigációt mindenkinek!

Kütyük

Nokia: mobil GPS navigációt mindenkinek!

A Nokia bejelentette a Bluetooth képes Nokia készülékek nagy részével kompatibilis LD-3W Nokia GPS modult.


A Nokia több partnerrel együttműködve biztosít kényelmes és kedvező árú navigációs megoldásokat, amelyek mostantól több középkategóriás Nokia készüléken elérhetők lesznek.

˝A helyfüggő szolgáltatások, például a navigáció vagy az éttermek és szállodák célirányos keresése egyre népszerűbbé válnak˝ – mondta Aage Snorgaard, a Nokia Mobile Phones üzletágának alelnöke. ˝Az LD-3W Nokia GPS modul bemutatásával és a navigációs üzletág szereplőivel, például a Wayfinderrel és a Telmappal folytatott együttműködésünk eredményeképpen olyan felhasználók tízmillióinak nyújthatunk helyspecifikus szolgáltatásokat, akik a rendkívül népszerű, középkategóriás modelljeink egyikét, például a Nokia 6230i-t vagy a Nokia 6280-at használják˝.

A felhasználók körében a beépített autós megoldások jelentik a legnépszerűbb helyspecifikus szolgáltatást. A Nokia egy ideje S60 készülékeire navigációs szolgáltatást is telepít. Mostantól kezdve a helyspecifikus szolgáltatások az alacsonyabb árkategóriában is elérhetők lesznek.

Ha a felhasználó az LD-3W Nokia vezeték nélküli GPS modulhoz csatlakoztatja a telefont, akkor helyzetét akár öt méteres pontossággal megállapíthatja, és a Wayfinder vagy a Telmap által biztosított digitális térképen megtalálhatja az úticéljához vezető ideális útvonalat. Az automatikus beállítás-konfigurálóval elvégzett telepítés után a felhasználónak egy sor digitális térkép áll a rendelkezésére. A Nokia GPS modul szállítása várhatóan 2006 első negyedévében indul, a készülék adók és kedvezmények nélküli ára pedig 110 euró körül mozog majd.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés