Connect with us

technokrata

Csillogó kristályok a Motorola RAZR V3-on

Kütyük

Csillogó kristályok a Motorola RAZR V3-on

A Motorola bestseller mobiltelefonja, az ultra-vékony kialakítással rendelkező Motorola RAZR V3 mostantól már csillogó kristályokkal is ékesíthető.


Történt ugyanis, hogy a napokban megjelent a kereskedelmi forgalomban egy exkluzív, Swarovski kristályokkal teletűzdelt külső borító. A hat különböző színárnyalatban kapható borítás Argentínában készül, még pedig első osztályú minőségű, valódi bőrből. Az exkluzív megjelenésnek természetesen ára van: a termék kezdőára 240 dollár, vagyis mintegy 51 ezer forint.

A második legnagyobb mobilgyártóként jegyzett vállalat először ezüst, majd pedig exkluzív fekete színben kínálta a világ első ultra-vékony mobiltelefonját, mostantól azonban már pink, jégkék és magenta (T-Mobile) színváltozatokban is elérhető a készülék

A rendhagyó színű, 98 milliméter hosszú, 55 milliméter széles, 13,9 milliméter vastag és 95 gramm tömegű újdonság érdekessége a fém borítás, mely egyrészt exkluzív megjelenést, másrészt pedig ellenállóságot biztosít a V3-nak.

A 2,2 colos képátlójú belső TFT kijelző esetében 176×220 pixeles felbontásról, valamint 65 ezer színárnyalatról beszélhetünk. A mai elvárásoknak megfelelően a külső cSTN LCD sem monokróm, hanem 4.096 színárnyalatú.

Természetesen a négysávos (GSM 850/900/1800/1900 MHz), GPRS Class 10 kompatibilis Motorola V3-ból sem hiányozhat a beépített digitális fényképezőgép, mely többek közt 0,3 megapixeles (VGA) felbontást és négyszeres digitális zoom funkciót tudhat magáénak.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

SmartPhone

Tipp