Connect with us

Vodafone Simply: csak egyszerűen!

Kütyük

Vodafone Simply: csak egyszerűen!

Már Magyarországon is megvásárolható a Vodafone Simply, amely egy új, könnyen kezelhető mobilszolgáltatás azoknak, akik a mobiltelefonjukon főként hang- és SMS-szolgáltatást kívánnak igénybe venni.

A Vodafone a szolgáltatás kifejlesztésénél egy egész Európára kiterjedő, 18 hónapig tartó ügyfél-elégedettségi felmérést vett alapul. A felmérés szerint, a 35-54 éves korosztály jelentős része úgy vélekedik, hogy az üzletekben kapható telefonok túl bonyolultak. Úgy érzik, hogy a mobiltelefon nem szükségszerű része az életüknek – időnként inkább zavaró, kényelmetlen tényező, de családtagjaikkal és barátaikkal mégis szeretnék mobiltelefonon és SMS-ben tartani a kapcsolatot. A találkozók egyeztetése, társasági események szervezése, ügyes-bajos dolgaik intézése során szintén fontos számukra a mobiltelefon. A legtöbben egyetértenek abban, hogy az egyszerűen kezelhető, célszerű mobiltelefon hasznos dolog és megkönnyíti az életüket. Véleményük szerint a telefon legyen könnyen kezelhető, megbízható és egyszerű, külseje formatervezett és stílusos. A mobilszolgáltató ügyfélszolgálatával kapcsolatban az elvárás az, hogy legyen őszinte, de segítőkész.

A Vodafone előfizetőivel szorosan együttműködve fejlesztette ki a Vodafone Simply telefonokat. Az ügyfeleket megkérdezték az ideális telefon külsejéről, a telefon nyújtotta szolgáltatásokról, a szolgáltatások kezelhetőségéről és a telefon menüjének felépítéséről. A visszajelzéseket követően a Vodafone a Sagemmel közösen fejlesztette ki a két telefont, a Vodafone Simply VS1-et, amely ezüstszínű, íves formájú és a Vodafone Simply Sagem VS2-öt, amely fekete, egyenes vonalú készülék.

A Vodafone Simply mobilszolgáltatás jelenleg kétféle, kizárólag a Vodafone által forgalmazott, könnyen használható mobiltelefonra épül, egyszerűen elérhető szolgáltatásokkal, átlátható díjcsomagokkal és speciálisan képzett ügyfélszolgálati munkatársakkal. A Sagemmel közös folyamatos fejlesztéseknek köszönhetően a közeljövőben várható a Vodafone Simply készülékválaszték további bővülése.

A Vodafone Simply telefonok működése egyszerű és magától értetődő, kézhezálló formával és megfelelő nagyságú billentyűzettel. Mindegyik készülék nagy méretű, könnyen olvasható, színes kijelzővel van ellátva. A leggyakrabban használt funkciók alapján három speciális gomb is elhelyezésre került a készüléken, ezek a kezdő menüpontba való azonnali visszalépésre, a telefonkönyv és az üzenetek közvetlen elérésére szolgálnak. Ezen gomboknak köszönhetően az esetek többségében elkerülhető a menüben való bolyongás. Bár a készülékeket elsősorban hang- és SMS-szolgáltatásokra fejlesztették, képüzenetek (MMS-ek) fogadására, tárolására és továbbítására is alkalmas.


A telefon kijelzőjén az ügyfelek igényeinek figyelembevételével kialakított, egyértelműen megfogalmazott üzenetek jelennek meg, amelyek segítenek a készülék kezelésének gyors elsajátításában. Annak érdekében, hogy a családtagok, barátok hívását ne mulaszthassuk el, a Vodafone Simply telefonok rendelkeznek hangposta szolgáltatással, mely a hagyományos üzenetrögzítőhöz hasonlóan működik. A készülék ˝Napló˝ gombja felvillanva jelzi, ha hangüzenet vagy SMS érkezik, és elég ezt a gombot megnyomni az üzenet meghallgatáshoz vagy elolvasáshoz.

A Vodafone Simply szolgáltatás rendelkezik nem fogadott hívásértesítéssel, vagyis ha egy hívás nem fogadott, vagy a hívó nem hagyott üzenetet, az előfizető a kijelzőn értesítést kap erről. A már említett ˝Napló˝ gomb megnyomásával lehetséges a nem fogadott hívásokhoz való közvetlen hozzáférés. A felmérésből kiderült, hogy sokan félnek attól, hogy nyilvános helyen megszólal a telefonjuk, vagy hogy véletlenül felhívnak valakit. Ezért mindkét készülék oldalán csúsztatható kapcsolók vannak, amelyekkel a csengőhangot és a billentyűzárat lehet szabályozni, így elkerülhetőek a kínos pillanatok.

A készülékeket két ingyenes kiegészítővel kínálja a Vodafone: fejhallgatóval és asztali tartóval. A feltöltés az asztali tartóval igazán egyszerű: csak beletesszük a telefont, a kábelt pedig bedugjuk a konnektorba. A telefon így folyamatosan feltöltés alatt van, és mindig tudjuk, hol található. A Vodafone Simply készülék tartalmazza továbbá az úgynevezett ˝Telefonkönyv Menedzser˝ alkalmazást, mely lehetővé teszi a nevek és telefonszámok számítógépen való tárolását, szerkesztését és telefonba való áttöltését. A Telefonkönyv Menedzser használatához a megfelelő számítógép kábelt is meg kell vásárolni.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

klíma az irodában

Office

Hogyan állítsuk be a klímát az irodában

2019. augusztus 21. szerda
mobilfoto_kiallitas_budapest_19

Esemény

Mobilfotó-kiállítás perui portrékból

2019. augusztus 19. hétfő
casio Gravitiymaster

Kütyük

A 72 grammos Gravitymaster

2019. augusztus 19. hétfő
Honor20Pro
LG IFA díjnyertes termékek 2019

Kütyük

2019-2020 legjobb prémium OLED TV-je

2019. augusztus 18. vasárnap

Dotkom

YouTube előfizetés

Digitális oktatás

YouTube Music előfizetés diákkedvezménnyel

2019. augusztus 19. hétfő
maxresdefault-1

Dotkom

A Huawei bemutatta saját operációs rendszerét

2019. augusztus 11. vasárnap
maxresdefault

Dotkom

A Vodafone beindította a jövő szenzorhálózatát

2019. augusztus 7. szerda
psd2 blockbenpay
adesso magyar iroda

Dotkom

Képviseletet nyit az adesso Magyarországon

2019. augusztus 5. hétfő