Connect with us

technokrata

Egy újabb, óriási tudású kommunikátor

Kütyük

Egy újabb, óriási tudású kommunikátor

A T-Mobile után hamarosan az O2 is megkezdi HTC Universal alapú, mindeddig legnagyobb tudású kommunikátora kereskedelmi forgalmazását.


Az O2 Xda Exec névre keresztelt újdonság fekete színű borítást kapott. Ez egyébként az első Microsoft Windows Mobile operációs rendszerrel ellátott harmadik generációs (3G) telefon, és egyben az első kommunikátor, mely 640×480 pixeles felbontású, 65 ezer színárnyalatú kijelzőt tudhat magáénak.

Az Xda Exec további érdekességei közé tartozik a két darab beépített digitális fényképezőgép (1,3 megapixel + CIF), a teljes értékű QWERTY billentyűzet, az elforgatható kijelző, a Bluetooth kontroller, a Wi-Fi kompatibilitás, a 128 MB ROM és 64 MB RAM, valamint a nem kevesebb mint 520 MHz-es működési frekvenciával rendelkező Intel XScale PXA272-es mikroprocesszor.

A háromsávos (GSM 900/1800/1900 MHz) működésű újdonság természetesen SMS, MMS, GPRS és UMTS kompatibilis és többek közt a Push E-mail szolgáltatást is támogatja. Az O2 Xda Exec csukott helyzetben 127,7 milliméter hosszú, 81 milliméter széles és 25 milliméter vastag, tömege pedig 285 gramm.

Az 1.620 mAh kapacitású lítium-ion akkumulátor maximum 260 órás készenléti, illetve 480 perces beszélgetési időt tesz lehetővé.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle